Mikä kahvinkeitin minun pitäisi valita?
On useita näkökohtia, joita sinun tulisi harkita investoidessasi uuteen kahvinkeittimeen. Tämä voi liittyä kapasiteettiin, ajastintoimintoon, kannun materiaaliin ja siihen, tarvitsetko tippauksen estoa. Kaikki tämä on syvennettävissä ostopäiväkirjamme kautta tai vertaamalla tuotteita tällä sivulla.
Miten keitän hyvää kahvia?
Hyvä kahvi on makuasia. On kuitenkin useita asioita, jotka vaikuttavat siihen, että kahvista tulee mahdollisimman hyvää. Sinun tulisi varmistaa, että keitin on aina puhdas ja valmis käyttöön. Lisäksi tuore jauhetut pavut ovat usein paras vaihtoehto, samoin oikea määrä. Voit hyödyntää keittopäiväkirjaamme alempana.
Voinko keittää espressoa kotona?
On eroa tavallisen kahvikupin ja espresson välillä. Voit keittää vahvaa, mustaa kahvia kahvinkeittimellä. Jos kuitenkin etsit oikeaa espressoa, sinun kannattaa investoida espressokoneeseen.
Mitkä pavut valitsen?
Se on makuasia, mutta tunnetuimmat lajikkeet ovat Arabica ja Robusta. Arabica on useimmiten makea ja pyöreä maku, jossa on sävyjä sokerista, hedelmistä ja marjoista. Robustassa on voimakkaampi ja täyteläisempi maku, jossa on sävyjä viljasta ja pähkinäisestä jälkimakusta. Robustassa on myös kaksinkertainen määrä kofeiinia verrattuna Arabica-papuun.