Kuivaimet

Kuivurilla voit poistaa kosteutta vihanneksista ja hedelmistä, ja luoda herkullisia kuivia välipaloja, joissa kaikki vitamiinit ja entsyymit säilyvät. Herkullisten hedelmälastujen lisäksi voit myös valmistaa esimerkiksi vihanneskeksejä,Vertailussa tavallisen uunin käyttöön matalassa lämpötilassa, kuivuri on huomattavasti parempi. Lisäksi se on äärimmäisen energiatehokas ja kuivuri erottuu paremmasta ilman kiertämisestä sekä tarkemmasta lämpötilan säädöstä. Useimmissa malleissa on ajastin, joten voit helposti asettaa ajan tarpeesi mukaan. Helppo puhdistus tekee myös siitä, että haluat käyttää sitä yhä uudelleen ja uudelleen.

müslipatukat, tortillat, kakkupohjat, pikkuleivät, beef jerky (kuivattua lihaa) ja monia muita kotitekoisia erikoisuuksia. Kaunis asia kuivurissa on, että voit valmistaa raaka-aineesi matalassa lämpötilassa ja siten säilyttää alkuperäisen ravintoarvon.

Bagaren ja Kokkenilla on sienikuivureita eri kokoisina ja väreinä, muun muassa amerikkalaiselta Excaliburilta. Laadukkaita kuivausuunia hyvään hintaan. Toimitamme sienikuivurisi nopeasti ja korkealla palvelutasolla.

Ruokien kuivaamista on pitkään käytetty ihmisten toimesta ruoan säilömiseen. Kuivaaminen antaa ruoalle huomattavasti pidemmän säilyvyyden.

DET FINA MED EN DEHYDRATOR

I jämförelse med att använda en vanlig ugn vid låg temperatur, är en dehydrator långt bättre. Utöver att den är extremt strömsparande så utmärker en dehydrator sig med att ge en bättre cirkulation av luften och en mer exakt temperaturkontroll. De flesta modellerna är utrustade med en timer, så att du enkelt kan ställa in tiden för ditt ändamål. Enkel rengöring gör dessutom att du vill använda den om och om igen.

müslibars, tortillas, tårtbottnar, småkakor, beef jerky (torkat kött) och en mängd andra hemlagade specialiteter. Den fina med en  torkugn, eller dehydrator, är att du kan tillaga dina råvaror vid låg temperatur, och därmed bevara den det ursprungliga näringsvärdet.

Yrttejä kuivurissa


Laita suosikkiyrttisi kuivumaan! Kun kaikki on kuivunut, voi tehdä erilaisia sekoituksia. Minttu voi helposti vallata tilan, ja makeaverbena on useita kertoja makeampaa kuin stevia, joten niistä tarvitsee ehkä vain yhden tai pari lehteä. On myös mukavaa kuivata omenankuoria, joita voi käyttää yrttiteeseoksissa. Hyödynnä tilaisuus, kun teet omenahilloa tai omenapiirakkaa ja kuorit omenat, vähennä ruokahävikkiä ja käytä koko hedelmä, win-win! Keitä vettä. Kaada kokonaiset kuivatut lehdet ja kukat suosikkiteekuppiisi ja kaada sitten kuuma vesi (huom! ei kiehuvaa!) päälle ja anna hautua. Lisää hieman hunajaa, jos haluat, ja nauti sitten vihreästä yrttiteestä, jota et ole koskaan ennen maistanut... Niin yllättävän hyvää!