Kermasifonit

Med en högkvalitativ sifon får du perfekt konsistens och professionella resultat varje gång – oavsett om du vill dekorera bakverk, skumma soppor eller experimentera med modern matlagning. Våra gräddsifoner är enkla att använda, hållbara och passar både hemmakockar och proffs. Upptäck vårt sortiment och ta din kreativitet i köket till nästa nivå. Med rätt verktyg blir bakning och matlagning både roligare och mer imponerande!

Korkeateknologinen sisältä ja ulkoa

Kermasifonilla vain mielikuvitus on rajana. Keitot, kastikkeet, vaahdot, kermat, marengit, sinä päätät!

Näin teet:

Täytä kermasifoni seoksella, kierrä suukappaleen kansi kiinni ja lataa se yhdellä tai useammalla kermapatruunalla (kermapatruunat sisältävät typpioksidia ja liukenevat vain rasvapohjaisiin seoksiin. Hiilidioksidipatruunat liukenevat nesteeseen). Ravista sifonia kunnolla, käännä se ylösalaisin ja pursota sisältö ulos! Vatkattu kerma säilyttää koostumuksensa jopa – uskomattomat - 10–12 päivää jääkaapissa.

Juomia ja muita maustettuja nesteitä voi myös valmistaa kermasifonilla. Muista vain, että suutinta ei voi käyttää, koska paine menee väärin – sen sijaan sinun on vapautettava paine, avattava kansi ja kaadettava sisältö lasiin, karahviin tai muuhun astiaan. Soda-sifonilla, jossa on eri suutin, voit kuitenkin kaataa sisällön omaan tahtiisi!

Kermasifoni lämpimille ja kylmille emulsioille

Tämä sifoni kestää lämpötiloja jopa 75 astetta, mikä tarkoittaa, että voit lämmittää sifonia (täytettynä sisällöllä ja ladattuna patruunalla) lämpimässä vesikylvyssä, jos haluat esimerkiksi tarjoilla kuumaa keittoa tai kastiketta.

Osta asiakassuosikki:iSi Gourmet Whip, 0,5 litraa

Nitrosifon kylmäuuttoon ja juomiin

Oletko aina halunnut kokeilla nitro-kahvin tai -cocktailien tekemistä kotona? Nyt voit vihdoin tehdä sen! Nitro toimii eräänlaisena lisänä hiilihapolle ja sitä käytetään muun muassa tietyissä raskammissa olutlaaduissa, jotka vaativat vähemmän ja tasaisempia kuplia. Nitro antaa myös juomalle kermamaisemman ja pehmeämmän tunteen sekä upean vaahdon! Tätä sifonia tulisi käyttää vain kylmille juomille ja yhdessä nitropatruunoiden kanssa. Paine on nimittäin paljon suurempi kuin tavallisissa kermapatruunoissa.

Osta:iSi Nitro Sifoni 1 Litra

Inspiraatio

Make sure to keep the format, case, and brevity of the original text intact. Text: Bataatti Espuma

Vaikeusaste: Keskitaso
Valmistusaika: 45 Min
Sopiva: Gourmet Whip, Thermo Whip, Thermo Xpress Whip

Sinun tarvitsee:
140 g bataatti
280 ml kermaa
80 ml perunavettä
1 g alt
1 g pippuria
0,5 g muskottia

Toimi näin:
Keitä bataatti suolavedessä, kunnes se on pehmeää (noin 20 minuuttia), kuori ja muussaa perunamuusilla. Kuumenna kerma ja sekoita muusi lämpimään kermaan ja perunaveteen. Mausta suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä. Siivilöi ISI-suotimen läpi ja siivilöi suoraan 0,5 L Isi Whipperiin, kierrä 1 kpl Isi kerma-annostinta ja ravista voimakkaasti. Pidä ISI Whipper lämpimänä enintään 75 °C / 165 °F vesikylvyssä.

Campari Orange Espuma

Vaikeustaso: helppo
Valmistusaika: 30 Min
Sopiva: Gourmet Whip, Thermo Whip, Thermo Xpress Whip

Sinun tarvitsee:
50 ml Campari
450 ml tuorepuristettua appelsiinimehua
3 kpl liivatelehtiä
10 g sokeria

Toimi näin:
Liota geeliä kylmässä vedessä. Kuumenna 125 ml appelsiinimehua ja liuota valutettu geeli siihen. Sekoita Campari lopun appelsiinimehun kanssa ja lisää liuotettu geeli. Siivilöi seos ISI-hanan läpi ja kaada suoraan 0,5 L (~ 17 fl. oz.) Isi-sifoniin. Kiinnitä 1 kpl Isi-kermapatruunaa ja ravista voimakkaasti. Anna seistä jääkaapissa vähintään 6 tuntia. Ravista voimakkaasti ennen tarjoilua.

Kaksinkertaiset ainesosat 1 L (~ 34 fl. Oz.) Isi-sifonille. Kierrä 2 kpl ISI kermapatruunoita, yksi kerrallaan. Ravista voimakkaasti jokaisen patruunan jälkeen. Puolita ainesosat, jos käytät 0,25 L (~ 8.5 fl. Oz.) Isi-sifonia.