Korkeateknologinen sisältä ja ulkoa
Kermasifonilla vain mielikuvitus on rajana. Keitot, kastikkeet, vaahdot, kermat, marengit, sinä päätät!
Näin teet:
Täytä kermasifoni seoksella, kierrä suukappaleen kansi kiinni ja lataa se yhdellä tai useammalla kermapatruunalla (kermapatruunat sisältävät typpioksidia ja liukenevat vain rasvapohjaisiin seoksiin. Hiilidioksidipatruunat liukenevat nesteeseen). Ravista sifonia kunnolla, käännä se ylösalaisin ja pursota sisältö ulos! Vatkattu kerma säilyttää koostumuksensa jopa – uskomattomat - 10–12 päivää jääkaapissa.
Juomia ja muita maustettuja nesteitä voi myös valmistaa kermasifonilla. Muista vain, että suutinta ei voi käyttää, koska paine menee väärin – sen sijaan sinun on vapautettava paine, avattava kansi ja kaadettava sisältö lasiin, karahviin tai muuhun astiaan. Soda-sifonilla, jossa on eri suutin, voit kuitenkin kaataa sisällön omaan tahtiisi!
Kermasifoni lämpimille ja kylmille emulsioille
Tämä sifoni kestää lämpötiloja jopa 75 astetta, mikä tarkoittaa, että voit lämmittää sifonia (täytettynä sisällöllä ja ladattuna patruunalla) lämpimässä vesikylvyssä, jos haluat esimerkiksi tarjoilla kuumaa keittoa tai kastiketta.
Osta asiakassuosikki:iSi Gourmet Whip, 0,5 litraa
Nitrosifon kylmäuuttoon ja juomiin
Oletko aina halunnut kokeilla nitro-kahvin tai -cocktailien tekemistä kotona? Nyt voit vihdoin tehdä sen! Nitro toimii eräänlaisena lisänä hiilihapolle ja sitä käytetään muun muassa tietyissä raskammissa olutlaaduissa, jotka vaativat vähemmän ja tasaisempia kuplia. Nitro antaa myös juomalle kermamaisemman ja pehmeämmän tunteen sekä upean vaahdon! Tätä sifonia tulisi käyttää vain kylmille juomille ja yhdessä nitropatruunoiden kanssa. Paine on nimittäin paljon suurempi kuin tavallisissa kermapatruunoissa.
Osta:iSi Nitro Sifoni 1 Litra