Pöytähopeat

Bagaren ja Kockenissa uskomme, että aterimet ovat enemmän kuin vain veitset, haarukat ja lusikat, joita käytetään ruoan siirtämiseen.

suussa mukana. Meille aterimet ovat jotain henkilökohtaista, tapa ilmaista itseään, näyttää kuka on. Aivan kuten vaatteet, musiikki tai taide. Valinta

Pöytähopea on siksi valmistettava huolellisesti, ja haluamme luoda mahdollisimman hyvät edellytykset, jotta voit tehdä oikean valinnan pöytähopeasta.

att välja bestick

Ett fint bestickset är någonting som kan följa med dig i hela livet. Utseendet är förstås viktigt, men känslan är kanske viktigare - ett bra bestick ska ligga bra i handen och kännas naturligt i mötet med maten på tallriken, och med lite extra omsorg håller besticken sig fina och blanka år efter år.

Vinkkejä aterimien valintaan

  • Sileät aterimet ovat hieman helpompia hoitaa. Kuvioidut aterimet koristeilla voivat olla vaikeampia puhdistaa ja mattapintainen pinta on herkempi naarmuille ja muille pintavaurioille.

  • Ajattele lautasiesi pituutta – sopivatko aterimet niihin?

  • Ruostumattomat aterimet on usein merkitty 18/10 tai 18/8 – mikä tarkoittaa korkeaa teräksen laatua ja pitkää käyttöikää. Ensimmäinen numero ilmoittaa kromiprosentin ja seuraava nikkelin prosenttiosuuden. On myös ruostumattomia aterimia ilman nikkeliä - mutta silloin aterimet altistuvat helpommin happamille elintarvikkeille.

  • Panosta aterimiin, joita voi täydentää ajan myötä – silloin siitä tulee elinikäinen investointi!

Huolehdi aterimista

  • Huuhtele ruokajätteet pois aterimista mahdollisimman pian – erityisesti happamia ruokia kuten majoneesia, sinappia ja ketsuppia.

  • Älä laita aterimia likoamaan – silloin on riski ruostumiselle.

  • Älä täytä astianpesukoneen aterinkoria liikaa, jätä hieman tilaa aterimille liikkua.

  • Avaa astianpesukoneen ovi ja päästä ilmaa sisään, kun se on valmis, jotta aterimet kuivuvat nopeammin.

  • ”Kulta”-aterimet ja aterimet puukahvalla voivat paremmin, kun ne pestään käsin.

  • Käytä hellävaraista puhdistusainetta, jos aterimissa on tahroja.

  • Älä laita eri materiaaleista valmistettuja aterimia samaan lokeroon aterinlaatikossa.

ÖVRIGA BESTICK

Grillivälineet

Yleensä grillivälineissä on terävät sahalaitaiset veitset, jotka leikkaavat helposti läpi lihapaloihin, grillattuihin raaka-aineisiin tai pizzaan. Ei ole epätavallista, että grillivälineiden kahvat on valmistettu puusta, mutta kyse on enemmän designista kuin toiminnallisuudesta.

Jälkiruokaveitset ja -haarukat

Jälkiruokalusikat ovat pienempiä kuin tavalliset ruokailuvälineet ja niitä voidaan käyttää myös alkuruokiin tai lasten ruokailuvälineinä.

Äyriäisvälineet

Jotta voit rikkoa kaikki kuoret ja päästä käsiksi "herkullisimpaan", tarvitaan kunnollisia välineitä. Äyriäisten murtajat, osteriveitset, rapuveitset ja äyriäisten haarukat helpottavat äyriäisjuhlia!

populära varumärken