Kaasupoltin
Rakastatko crème brûléeta yhtä paljon kuin me Bagaren ja Kockenilla? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät useita erilaisia kaasupoltin, jota kutsutaan myös käsisalamanderiksi. Tarjoamme voimakkaita kaasupoltimia, joissa on säädettävä liekki, ja joita voi käyttää eri kulmissa. Nämä brûléepoltin ovat erittäin helppokäyttöisiä ja myös helppo täyttää uudella kaasulla. Meiltä löydät myös sytytyskaasua polttimellesi.
Tiesitkö, että crème brulée on ranskalainen jälkiruoka ja tarkoittaa "poltettua kermaa". Tärkeimmät ainesosat ovat munat, sokeri, maito, kerma ja vanilja. On tavallista valmistaa se annoskulhoissa, joita kutsutaan ramekineiksi. Crème brulée valmistetaan uunissa, joskus vesihauteessa. Crème brulée tarjoillaan kylmänä, päällä on ohut kerros karamellisoitua sokeria, vastustamattoman herkullista!
Voit käyttää elintarvikkeiden polttajaa useisiin eri ruokiin. Savustettu lohi ja blanshattuja tomaatteja/paprikaa ovat kaksi tapaa käyttää sitä. Sitä käytetään tietenkin useimmiten jälkiruokiin, kuten crème brulée, crema catalana ja karamellointi.
)