Keittiöveitset

En bra kökskniv är en oumbärlig del av varje kök, oavsett om du hackar grönsaker, filéar fisk eller skär kött. Hos Bagaren och Kocken hittar du ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa knivar från ledande varumärken. Vi erbjuder allt från mångsidiga kockknivar och brödknivar till specialknivar för mer avancerade uppgifter. Våra knivar har skarpa blad, ergonomiska handtag och hållbara material som ger en perfekt balans och kontroll vid matlagning. Investera i rätt kniv för dina behov och upplev skillnaden med professionell skärpa. Utforska vårt sortiment och ta din matlagning till nästa nivå!

Jakten på den perfekta kniven

Vilka köksknivar behövs i ett hushåll? Hur tar jag hand om knivarna på bästa sätt? Hur ska de förvaras när de inte används? Det blir snabbt många funderingar och beslut att fatta när det kommer till ett av kökets viktigaste redskap. Längre ner på den här sidan har vi sammanställt en guide som hjälper dig att bringa klarhet i alla frågetecken.

Veitset, jotka auttavat sinua onnistumaan keittiössä

Tuotetiedot: Med en Käännös: Tuotetiedot: Med enkokkiveitsiTulet hyvään alkuun ja jos aiot aloittaa veitsikokoelmasi, juuri tällainen on suositeltava. Mutta jotta voisit hoitaa keittiötehtävät tyylillä, suosittelemme vähintään neljän sarjaa:The translation of "kock-" from Swedish to Finnish is "kokki-".Of course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.kuori-Of course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.leipä-javihannessakset. Jos sinun tarvitsee päivittää koko veitsilaatikko kerralla, on yksiveitsisettitäydellinen. Näin saat nopeasti hyvän veitsikokoelman ja hyvään hintaan.

Kuten sanottu, on aivan erinomaista aloittaa veitsellä. Aloita tällöin kokkiveitsellä, joka tuntuu hyvältä kädessä. Lisää sitten yksi veitsi kerrallaan, jotta saat lisää kiiltoa ja terävyyttä sinun.tuoteluetteloOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.

Alla voit helposti suodattaa keittiöveitset, joita haluat tarkastella tarkemmin ja ostaa. Allakategorialöydät suosittuja veitsityyppejä, kuten leipäveitsi, kokkiveitsi, veitsisetti, kuorimaveitsi, santoku ja muita. Jos haluat lukea lisää eri veitsityypeistä, olemme keränneet tietoa niistäveitsiblogi. Painamallatuotemerkkilajittelet nopeasti tunnetuista merkeistä peräisin olevia keittiöveitsiä, kutenGlobaalitOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.FiskarsOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.SatakeSure! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.MiyabijaVictorinoxOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.

ta hand om din nya kniv

När du investerat i din nya kniv eller knivset gäller det att se till att kniven håller skärpan så länge som möjligt. Det gör du genom att förvara kniven korrekt och skära på rätt underlag. Vi visar dig också hur du ska gå tillväga när det sedan är dags för slipning!

Terävä veitsi on turvallinen veitsi

Oletko kokeillut työskennellä tylsällä veitsellä, tiedät tarkalleen, kuinka turhauttavaa se on. Vihannekset muuttuvat soseeksi, liha on kuitumaista ja terä liukuu sipulin päällä. Mutta monet eivät tiedä, että veitsen huoltaminen on itse asiassa hyvin yksinkertaista, jotta voit säilyttää sen terävän leikkuupinnan, jonka koit ensimmäisellä kerralla veistä käyttäessäsi.

Jos veitsi on todella tylsä, suosittelemme investoimaan kaksipuoliseen hiomakiveen. Tällä voit jälleen terottaa terät täydellisyyteen. Mutta monissa tapauksissa riittää, että käyttää teroitustankoa tai veitsenterottajaa.Tutustu täältä veitsenteroittimien valikoimaan.

Leikkaa oikealla alustalla

Se voi olla itsestäänselvyys – mutta vältä leikkaamista ilman leikkuulautaa! Se vahingoittaa terää joka kerta, kun kosket alustaan, ja kulutat veistäsi nopeasti. Sen sijaan sinun tulisi käyttää leikkuulautoja joko puusta tai muovista. Mutta se ei ole vain veitsen vuoksi, on myös paljon hygienisempää leikata oikealla alustalla.

Suosittelemme, että sinulla on erilaisia leikkuulautoja eri tarkoituksiin. Älä esimerkiksi koskaan leikkaa leipää leikkuulaudalla, jota käytät sipulille. Leipä saa sipulista tunkkaisen maun.Tutustu leikkuulautavalikoimaan.

Säilytä veitset oikein

Älä anna veitsiesi lojuu laatikossa, ne ansaitsevat parempaa! On olemassa useita vaihtoehtoja keittiölaatikkojen sisustuksiin, jotka pitävät veitset paikoillaan ja turvallisesti. Kuitenkin suosimme veitsitankoa tai veitsiblokkia. Veitsitanko on erittäin helppokäyttöinen, sillä voit sijoittaa sen lähelle työskentelyaluettasi ja pitää veitset aina käden ulottuvilla.

Sama pätee veitsitelineeseen, mutta täällä saatat tarvita hieman suuremman tilan. Jos sinulla on keittiö, joka pystyy ottamaan vastaan veitsitelineen, sinun kannattaa etsiä malli, jossa on tilaa kaikille veitsille ja teräsvahvistimelle. Tämä tekee oikean veitsen valitsemisesta helppoa ja auttaa tekemään terottamisesta tavan, kun se on tarpeen.Huolehdi veitsistäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja löydä veitsitelineesi täältä.

LÄR DIG SLIPA DINA KNIVAR

Teroita veitsi hiomakivellä 5 vaiheessa

  1. Laita kivi vesikylpyyn – anna olla vedessä kunnes ilmakuplat lakkaavat.

  2. Pidä 15 asteen kulma ja vedä veistä edestakaisin pari kertaa.

  3. Käännä veitsi ja vedä pois "raakaura"

  4. Käännä hiomakivi ja toista prosessi sen hienommalla puolella.

  5. Pyyhi keittiöpyyhkeellä

EDINS BÄSTA KNIVTIPS

Edin Dzemat on kokki, jolla on vankka ansioluettelo. Hän on työskennellyt Noma-ravintolassa Kööpenhaminassa, ollut
tuotepäällikkö Ruotsin kokkimaajoukkueelleja voittaja Kokkien Kamppailu 2016.Tässä hän on kerännyt kolme
parhaat vinkit veitsien hoitoon, oikean leikkuulaudan ja veitsisetin valintaan.

Japanilainen vai eurooppalainen keittiöveitsi?

Japanilaiset veitset on perinteisesti valmistettu kovemmasta teräksestä kuin Euroopassa käytettävä teräs. Japanilaista veistä hiotaan jyrkemmässä kulmassa, 12–15 astetta, kuin eurooppalaisia, mikä tekee terästä ohuemman. Suurin osa niistä on yksipuolisesti hiottuja – ja siksi ne ovat vain toiselta puolelta teräviä. En veitsi, jolla on tällainen teroitus, suoriutuu paremmin, kun haluat viipaloida todella ohuesti.

Lännen ja Euroopan veitsi on siis paksumpi ja valmistettu pehmeämmästä teräksestä kuin japanilainen – mikä tekee siitä vähemmän hauraan. Hiontakulma: 20-25 astetta.

Hyvät veitset ovat teräviä, tuntuvat hyvältä kädessä ja leikkaavat tarkasti. Leipoja ja Kokki tarjoaa laajan valikoiman keittiöveitsiä tunnetuilta toimittajilta, kutenGlobaalitIt seems that you haven't provided any specific product information to translate. Please provide the text you would like me to translate from Swedish to Finnish, and I'll be happy to assist you!FiskarsOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.SatakejaVictorinox. Kaupasta löydät myös sopivan valikoiman lisävarusteita, kutenThe translation of "knivslipar" from Swedish to Finnish is "veitsenteroittimet".jaleikkuulaudatjotka pitävät arvokkaat keittiövälineesi huippukunnossa. Kun valitset veistä, kohtaat nopeasti monia vaihtoehtoja. Tavoitteemme on tehdä näistä valinnoista mahdollisimman hauskoja, jotta keittiöveitsen ostaminen meiltä olisi yhdistetty nautintoon. Tarjoamme laajan valikoiman keittiöveitsiä, jotta voit valita ja löytää juuri omat suosikkisi ja saada ne nopeasti toimitettuna.

Onko sinulla kysymyksiä keittiöveitsistä? Ota rohkeasti yhteyttäasiakaspalveluja jos haluat lukea lisää ja itse löytää etsimäsi tiedot, löydät lisää kattavia veitsiohjeitaveitsiblogiOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.