Sinun tarvitsee:
45 g suolattuja, poppattuja popcornia
150 g paahdettuja ja suolattuja makadamiapähkinöitä, hakattuja
160 g paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä, hakattuja
80 g paahdettuja kookoshiutaleita
450 g hunajaa
Kuinka herkullisia lämpimät tuoreet popcornit ovatkaan? Jotain, joka tekee niistä vieläkin maukkaampia.
on maustaa niitä. Tässä ovat suosikkini, jotka takuulla vaikuttavat.
Poppa popcornisi oliiviöljyssä samalla kun sulatat suklaata. Lisää tilkka oliiviöljyä suklaaseen. Kaada kuuma suklaa päälle, lisää merisuolaa ja sekoita hyvin.
Käytä chiliöljyä, kun poppaat popcorneja. Lisää fenkolinsiemeniä, kun popcornit ovat kuumia. Lisävoimaa varten voit ripotella päälle hieman extra chilihiutaleita.
Popkoi popcornit kattilassa. Sulata 50 grammaa voita toisessa kattilassa. Sekoita voi, popcorn ja iso kourallinen parmesanjuustoa. Nam!
Poppaa popcornit kookosöljyssä kattilassa. Kaada 1 dl siirappia, 1 1/2 dl sokeria ja 1 rkl kookosöljyä toiseen kattilaan. Anna sen kiehua ja keitä 3–4 minuuttia tai kunnes se alkaa paksuuntua. Ota pois lämmöltä ja sekoita 1/2 tl ruokasoodaa ja kaada nopeasti popcornien päälle ja sekoita. Kaada popcornit leivinpaperille ja anna jäähtyä.
45 g suolattuja, poppattuja popcornia
150 g paahdettuja ja suolattuja makadamiapähkinöitä, hakattuja
160 g paahdettuja ja suolattuja maapähkinöitä, hakattuja
80 g paahdettuja kookoshiutaleita
450 g hunajaa
Peitä vuoka leivinpaperilla.
Sekoita popcorn, pähkinät ja kookoshiutaleet keskikokoiseen kulhoon. Laita hunaja paistinpannulle ja kuumenna keskilämmöllä. Alenna lämpöä ja anna hunajan poreilla noin 5 minuuttia tai kunnes se alkaa karamellisoitua. (Pidä silmällä, hunaja palaa helposti, kun se alkaa karamellisoitua.)
Kaada kuuma hunaja popcornseoksen päälle ja sekoita nopeasti. Käytä lastaa seoksen kaapimiseen ja jakamiseen pellille. Peitä leivinpaperilla ja kauli massa levyksi. Poista ylin leivinpaperi ja anna jäähtyä. Leikkaa tai murra paloiksi.