Grillipannun pitäisi oikeastaan olla jokaisen keittiön kiinteä väline. Tyypillisessä grillipannussa on parillapohja, jolla saavutat saman vaikutuksen kuin grillillä. Grillipannulla saat mahdollisuuden grillata ympäri vuoden, vaikka sää ei houkuttelisikaan sinua ulos. Grillipannun vahvuutena on se, että parillapohjan ansiosta sekä rasva että mehut valuvat syrjään, eikä liha paistu omassa rasvassaan. Se grillaantuu ja saa juuri sen oikean grilliruoan maun. Toinen harkittava asia on pannun monipuolisuus. Eli voidaanko sitä käyttää kaikilla lämmönlähteillä. Monella on nykyisin induktioliesi, eivätkä kaikki grillipannut valitettavasti toimi sillä. Pidä silmällä tätä ominaisuutta, jos olet yksi induktiolieden omistajista. KitchenOne.fi:lla on laaja valikoima grillipannuja muun muassa Le Creusetilta ja Scanpanilta.