Täydellinen liha
Koko paistin valmistaminen grillissä voi olla melko stressaavaa, jos et ole kokeillut sitä aiemmin. Se vaatii kokonaiskuvaa, ja korkeiden raaka-ainehintojen vuoksi sen tulisi onnistua täydellisesti jo ensimmäisellä kerralla. Siksi voit hyödyntää välineitäsi. Aloita laittamalla yksi rotisserie grillissä, jolloin voit kypsentää paistisi tasaisesti koko valmistusajan. Se voi olla sekä valmistelun aloittamista että lihan ruskistamista, mutta voit myös käyttää pyörivää grilliä koko ajan. Kokeile esimerkiksi poistaa luut lampaanpaistista ja laittaa se pyörivään grilliin, sitoa tiukasti yhteen ja maustaa hyvin yrteillä. Valitsin ottaa sen pois pyörivästä grillistä 45 minuutin jälkeen ja laittaa sen tuotepaperi. Se tekee, että liha säilyttää kosteutensa ja kypsyy hitaasti epäsuorassa lämmössä pakkauksessa. Ja tietenkin pidät silmällä prosessia omalla langaton lämpömittari Of course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.