Kamado Sumo tekee ruoanlaitosta ulkona helppoa, hauskaa ja mieleenpainuvaa ja vieraasi tulevat olemaan enemmän kuin tyytyväisiä. Astu aitoon BBQ:n maailmaan ja löydä juuri sinulle sopiva grilli.
Kamado-grilli on laadukas ja kestävä grilli, joka sopii kaikille. Se on täydellinen valinta grilliharrastajalle, mutta myös asiasta kiinnostuneelle aloittelijalle! Tämä keraaminen grilli antaa sinulle kaiken mitä tarvitset viedäksesi ruoanlaittosi uudelle tasolle riippumatta siitä, aiotko grillata, savustaa, paistaa vai leipoa.
Grillaa ympäri vuoden
Eikö grillattu ruoka maistu parhaalta? Kamado Sumolla voit grillata riippumatta siitä, onko kevät, kesä, syksy tai talvi. Kyllä, voit nauttia 365 päivää vuodessa grillatusta ruoasta käyttämällä kamado-grilliäsi. Mutta Kamado Sumon grillin avulla omistautuneemman grillimestarin ei tarvitse nähdä kylmää, tuulta tai sadetta esteenä. Salaisuus piilee itse grillissä, jossa paksu kerros eristävää keramiikkaa varmistaa, että lämpö pysyy tasaisena ja ulkolämpötilalla ei siten ole merkitystä. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka tekevät lihasta mehukkaamman, että vihannekset maistuvat paremmalta ja raaka-aineet säilyttävät vitamiininsa ja antioksidanttinsa. Kamado Sumolla mikään ei estä sinua valmistamasta ruokaa ulkona ympäri vuoden.
Monipuolinen grilli, jota on helppo
Ainutlaatuista Kamado-grillissä on se, että se on valmistettu keramiikasta, mikä antaa grillille parhaan mahdollisen eristyksen ja tehokkuuden. Tämän rakenteen ansiosta grillillä on ainutlaatuinen kyky toimia sekä erittäin korkeissa että erittäin matalissa ulkolämpötiloissa. Nämä ominaisuudet tekevät tämäntyyppisestä grillistä erittäin monipuolisen, joka tarjoaa korkean asiakastyytyväisyyden.
Grilli on valmistettu laadukkaista keraamisista materiaaleista, joilla on elinikäinen takuu. Keramiikka säilyttää lämmön pitkään, mikä mahdollistaa hitaan ja tasaisen kypsennyksen. Eristystekniikan ansiosta ei tarvita suurta ilmavirtausta grillin läpi, jolloin ruoka säilyttää luonnollisen kosteutensa, mikä parantaa makuelämystä. Grilli on suunniteltu säädettävällä tuuletusjärjestelmällä, joka mahdollistaa tarkan lämpötilan hallinnan. Toinen etu on se, että se kuluttaa vähän hiiliä. Kamado grillin lämpötila on helppo säätää tarpeidesi mukaan. Sen kyky ylläpitää sekä erittäin korkeita että erittäin alhaisia lämpötiloja tekee Kamadosta ihanteellisen kaikenlaisten ruokien valmistamiseen riippumatta siitä, savustatko vai grillaatko.
Tekniikka Kamado Sumon takana
Modernit Kamado-grillit valmistetaan useista eri materiaaleista, kuten lämmönkestävästä keramiikasta ja muista tulenkestävistä materiaaleista, perinteisestä terrakotasta sekä Portland-sementin ja murskatun laavakiven sekoituksesta. Grillin pintakäsittely voi vaihdella myös aina kiiltävästä keraamisesta lasituksesta väriin tai keraamisiin laattoihin.
Grilli on suojattu halkeilulta, mikä oli yleistä aiemmin, nykyaikaisen keramiikan ja tulenkestävän materiaalin avulla. Keraamisen ulkokerroksen lisäksi grillin sisällä on keraaminen/ruostumaton astia hiilille. Grillin alaosassa on aukko lisäilmaa varten ja säädettävä poistoventtiili kannen yläosassa. Näiden venttiilien avulla voidaan yksinkertaisesti säätää grillin lämpötilaa. Mukana tulee myös yksi tai useampi tulen yläpuolelle ripustettava ritilä, joita voidaan käyttää keittotasona.
Miksi valita Kamado Sumo?
Tällä videolla yksi Kamado Sumon lähettiläistä, tunnettu ruotsalainen ravintoloitsija Johan Jureskog, käy läpi kaikki Kamado Sumo Maxin ominaisuudet ja toiminnot. Katso, niin saat paljon vinkkejä Kamado Sumon keraamisen grillin käyttöön. Voit tehdä siinä jopa korvapuusteja – ajatella!
Kamado Sumo tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman lisävarusteita Kamado-grilliin, mikä tekee Kamado Sumosta yhden parhaimmista monikäyttöisistä grilleistä. Näiden monipuolisten välineiden ja lisätarvikkeiden avulla voit valmistaa Kamadolla lähes kaikkea, vain mielikuvitus on rajana. Ryhdy grillimestariksi jo tänään!
Pizzatarvikkeet
Kamado Sumoa voidaan käyttää myös pizzauunina. Mikset valmistaisi napolilaista pizzaa tomaattikastikkeella, joka on valmistettu auringossa kypsytetyistä tomaateista ja aidosta mozzarellasta? Kamado-grillin ominaisuuksien ansiosta saat erinomaisen pizzan, jossa on rapeat ja ilmavat reunat. Valmistuksessa tapahtuu, että lämpö (450 astetta) nousee ylös kanteen, josta se valuu alas pizzasi päälle. Kamado Sumon ja sopivien lisätarvikkeiden avulla on helppoa valmistaa italialaisen maun mukaista pizzaa.
Kamado Sumon valurautatuotteiden valikoima
Täältä löydät muun muassa paistolevyt, valurautaritilät ja wokit. Loistavia välineitä grillaamisen kehittämiseen ja ulkona ruoanlaiton viemiseen aivan uudelle tasolle. Valurautatuotteet ovat suosittuja lisävarusteita grillissä, mutta ne toimivat myös kotona keittiössä, jos haluat kokeilla uusia ruoanlaittotapoja.
Apuvälineet grillin sytyttämiseen
On äärimmäisen tärkeää, että käytät oikeaa polttoainetta, kun sytytät Kamado-grilliäsi. Jos käytät puuhiiliä ja sytytät sen oikein, voit aloittaa grillaamisen jo 15 minuutin kuluttua. Oikealla puuhiilellä lisäät myös makuelämystä. Kamado Sumolta löydät erilaisia hiiliä, jotka eivät sisällä kemikaaleja tai lisäaineita eivätkä siksi jätä tuhkaa tai hajuja. Savustus on grillimestarille pääsääntöisesti itsestäänselvyys, ja siksi Kamado Sumo on kehittänyt savustuslastuja tai wood chunks, jotka antavat lihallesi sekä lisämakua että mureutta.
Grillimestarin rotisserie ja pizzauuni
Kamado Sumon uusin innovaatio on Grill Master's Oven. Rotisserie, joka pyörittää lihaa alhaisella nopeudella niin, että ulos tihkuva mehu kosteuttaa lihaa jatkuvasti. Tämä tekee lihasta uskomattoman mureaa ja mehukasta. Tukeva varras kestää korkeita lämpötiloja ja haarukoita on helppo säätää, mikä mahdollistaa tasaisen pyörimisen ja edistää täysin tasaista kypsennystä. Tämä lisätarvike muuttaa Kamado Sumosi myös pizzauuniksi ja antaa herkullisen paistetun pizzan suoraan grillistä. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on laittaa pizza luukun sisäpuolelle ja pitää lämpötila yli 450 asteessa.
Onnistu lihan paistamisessa Kamado Sumolla – 5 vinkkiä ravintoloitsija Johan Jureskogilta!
Seuraavalla videolla Kamado Sumon lähettiläs Johan Jureskog kertoo 5 vinkkiä siihen, miten saat parhaiten grillattua lihan Kamado Sumo Maxilla. Katso ja opi itse grillimestarilta!
Tietoa Kamado Sumosta
Ruoka maistuu parhaimmalta, kun se on valmistettu grillissä! Siksi Kamado Sumo haluaa kutsua lisää grilliharrastajia, aloittelijoita tai grillimestareita keraamisen grillin upeaan maailmaan. Tämä tuotemerkki tarjoaa korkealaatuisia Kamado-grillejä sekä laajan valikoiman erityisesti mukautettuja lisävarusteita, jotka vievät grillaamisen aivan uusiin korkeuksiin. Lisää myös elinikäinen takuu keramiikalle ja erittäin hyvä palvelu. Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus tulla grillimestariksi Kamado Sumolla. Kamado-grilli sisältää kaiken mitä vaaditaan grillaamiseen ympäri vuoden, se on yksinkertaisesti grilli kaikkiin sääolosuhteisiin!
Kamado Sumon perusti kolme omistautunutta grillimestaria, jotka arvostavat ulkona ruoanlaiton yksinkertaisuutta ja sosiaalisuutta. Yhdessä tunnetun kokin Johan Jureskogin kanssa he loivat perustan yritykselle, jonka tavoitteena on saada enemmän ihmisiä tutustumaan perinteisimpään ruoanlaiton taiteeseen.
Perinne ulottuu tuhansia vuosia taaksepäin
Kamado-grillausta on harjoitettu tuhansia vuosia. Malli tulee Japanista ja sana "kamado" tarkoittaa samaa kuin uuni japaniksi. Se oli alkujaan tapa valmistaa ruokaa kivirakentamisen ja tulen avulla. Arkeologit ovat kuitenkin löytäneet tällaisia ruoanlaitossa käytettyjä saviastioita ja uuneja kaikkialta maailmasta. Yksi vanhimmista tämän tyyppisistä saviruukuista, joka on yli 3000 vuotta vanha, löydettiin Kiinasta. Joissakin niistä, kuten nykyisessä Kamadossa, oli venttiilit ja luukut lämmön säätelyn parantamiseksi.
Saviuuneja on käytetty monin eri tavoin eri puolilla maailmaa. Japanissa kamado-grilliä käytettiin juhlaseremonioissa riisin höyryttämiseen. Polttoaineena käytettiin hiiltä ja kuivia oksia tai olkia ja puuta. Nämä pyöreät saviruukut ovat modernien kamado-grillien edelläkävijöitä. Siirrettävää kamadoa kutsutaan Japanissa nimellä "mushikamado", ja sen löysivät amerikkalaiset toisen maailmansodan jälkeen. Sodan jälkeen he toivat mukanaan tällaisen "mushikamadon" ja nykyään niitä käytetään laajalti USA:ssa ja muualla maailmassa kamado- tai ulkogrillinä.
Kamado eliniäksi
Kamado-grillistä saat monipuolisen hiiligrillin, joka pystyy käsittelemään kaikkea aina low-and-slow-kypsennyksestä reversed sear-kypsennykseen ja jopa kiviuunissa paistettuja pizzoja! Kaikki Kamadon komponentit ovat huolellisesti laatutestattuja, jotta sinä omistajana voitolla varma, että voit käyttää grilliäsi monien vuosien ajan.
Kamado Sumo tarjoaa sinulle korkealaatuisen grillin, jossa on ympärivuotiseen käyttöön tarvittavat ominaisuudet, jopa lumimyrskyssä. Mutta Kamado Sumo on enemmän kuin pelkkä grillimerkki. Sen suunnittelijat ovat sitoutuneet tarjoamaan hyvää palvelua kaikille asiakkailleen, lisäämään myös laajan lisätarvikevalikoiman ja elinikäisen takuun keramiikalle. Tavoitteena on välittää kaikki kamado-grillin positiiviset ominaisuudet niin uusille kuin kokeneimmillekin grillimestareille.