Ostoskori Ostoskori ?.SubtotalFormatted? String.Empty Ostoskorisi on tyhjä
0
Lisää ostoskoriin
kpl
Ostoskori Ostoskori Näytä ostoskori Mene kassalle Ostoskorisi on tyhjä
0
Lisää ostoskoriin
kpl
Ostoskori Ostoskori ?.SubtotalFormatted? String.Empty Ostoskorisi on tyhjä
0
Lisää ostoskoriin
kpl
Ostoskori Ostoskori Näytä ostoskori Mene kassalle Ostoskorisi on tyhjä
0
Lisää ostoskoriin
kpl

On vihdoin aika leipoa - tule mukaan ja saat hyviä ideoita! Mitä tehdään tänään? Ehkä jotain nopeaa ja helppoa, vaikkapa pannukakkuja perheelle, herkullinen kakku makeannälkään tai vinkkejä ja inspiraatiota seuraavaa kakkua varten - tulevaa mestariteosta varten? Löydät meiltä kaikkea helppokäyttöisistä, astianpesukoneenkestävistä kakku- ja leipävuoista käteviin ja hyvin paikallaan pysyviin leivonta-alustoihin ja tukeviin kulhoihin. Lyhyesti sanottuna - kaikki leivontavälineet, jotka auttavat sinua valmistamaan herkullisen kahvileivän. Ja huomaa: selaa alaspäin löytääksesi maukkaita ja helppoja reseptejä ja oppiaksesi parhaat tekniikat onnistuneeseen koristeluun!

SUOSITUT TUOTERYHMÄT

SUOSITUT TUOTEMERKIT

IDEOITA

Koristeluvinkkejaä

Tomusokeria voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin leivonnassa. Yksinkertaisimmillaan sitä voidaan ripotella leivonnaisten päälle, jolloin ne näyttävät kauniilta ja se piilottaa puutteet. Jos haluat tehdä kuvion,voit peittää kakun osia esimerkiksi paperista leikatulla sydämellä. Aseta sydän kakun päälle, puuteroi se reilusti, poista paperi ja sinulla on kuvio. Yksinkertainen kuorrutus koostuu tomusokerista ja nesteestä, jotka sekoitetaan keskenään. Ripottele tai lusikoi sitä leivonnaisten päälle ja ne tuntuvat kuin vastaleivotuilta.

Luo mielenkiintoisia koristeita erikokoisin koristein

Kun koristelet kakkuasi, voit valita koristeita useissa eri kokoluokissa, vaikkapa kokoa kasvattaen. Jos pähkinöitä on ympyrässä, aloita laittamalla kokonaisia pähkinöitä keskelle, lisää pilkottuja pähkinöitä kerroksittain ympärille ja viimeistele muruilla. Sen ei tietenkään tarvitse olla ympyrä, mutta periaate on sama.

Koristelu hedelmillä ja marjoilla

Hedelmät ja marjat sopivat hyvin kerroksittain rakentamiseen. Koristeltavaa on paljon, ja vain mielikuvitus on rajana. Varmista vain, että ne ovat syötäviä tai ainakin kerro vieraillesi, mitä ei saa syödä.

Suklaa

Yksinkertaisten suklaakoristeiden valmistamiseksi kaada sulatettu suklaa pursotinpussiin. Aseta leivinpaperi jääkaappiin sopivalle alustalle. Leikkaa pursotinpussiin pieni reikä ja piirrä paperille haluamasi koristeet. Laita jääkaappiin jähmettymään ja lisää sitten leivonnaisen päälle.

Hyvät työvälineet keittiöön

  • Sähkövatkain - kaikenlaisten pehmeiden kakkujen ja täytteiden valmistuksessa hyvä sähkövatkain on lähes välttämätön.
  • Palettiveitsi - se antaa tasaisen ja hienon lopputuloksen, ja sitä on helppo käsitellä.
  • Nuolija - hyvä ainesosien kääntämiseen, tasoittamiseen ja tietysti kaiken taikinan saamiseen pois kulhosta.
  • Siivilä - hieno siivilä jauhojen siivilöintiä, marjojen prässäämistä ja tomusokerin ripottelua varten.
  • Kaulin - marmorinen kaulin antaa painonsa ansiosta hyvän lisäpaineen, ja sillä voi kaulita useimmat ainekset.
  • Taikinakaavin - korkea, suora taikinakaavin on hyvä apuväline, kun haluat kakun tasaisen pinnan.

Parhaat apuvälineet leivän leipomiseen

  1. Nostatuskori - Nostata leipäsi fermentointikorissa, jotta saat taikinaan hyvän kohotuksen. Saat myös kauniin pinnan, sillä korin pinnassa on kuvio.
  2. Leipäsivellin - Leipäsivellin on täydellinen väline, kun haluat sivellä esimerkiksi kananmunalla saadaksesi leivälle kauniin värin ja rapean pinnan. Voit myös sivellä vedellä, jotta saat leipään pehmeämmän pinnan kovan kuoren sijaan.
  3. Paistokivi - Paistokiven avulla voit leipoa pizzaa, jonka pohjasta tulee rapea ja hyvin paistettu, pehmeitä tortilloja ja ihanaa leipää tavallisessa uunissa tai grillissä!
  4. Leipävuoka - Leivo mehukasta ruisleipää tai vaikkapa banaanileipää leivän muotoon sopivassa vuoassa!
  5. Taikinakaavin - Monipuolista taikinakaavinta voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten taikinan leikkaamiseen palloiksi, pyöreän tai hapantaikinaleivän muotoiluun, porkkanakakun ainesten sekoittamiseen, pöydän pinnan kaapimiseen puhtaaksi jauhoista ja paljon muuhun.

Parhaat apuvälineet pikkuleipien leipomiseen

  1. Kulho - Leivontaan tarvitaan ehdottomasti erikokoisia kulhoja.
  2. Muotit- Niin monta erilaista leivonnaista kuin on olemassa, yhtä monta muottia löytyy jokaiseen niistä. Muotteja metallista, silikonista ja paperista. Suuria muotteja sokerikakkuja varten, erityisiä leivosmuotteja ja pieniä muotteja piparkakkuja ja keksejä varten.
  3. Nuolijs - Ihanteellinen kulhon viimeisten ainesten kaapimiseen, sekoittamiseen ja paistamiseen sekä leivonnaisten paistamiseen.
  4. Leivinliina/Leivonta-alusta - Laadukkaissa leivontamatoissa on valmistettu lasikuidun ja silikonin yhdistelmästä, jossa on tarttumaton pinta. Pinnan ansiosta leivonnaiset irtoavat helposti alustasta, ja lasikuitu takaa poikkeuksellisen lämmönjakautumisen, joten leivonnaiset paistuvat tasaisesti.

Parhaat apuvälineet kakun leipomiseen

  1. Pursottimet ja tyllat - Koristele leivonnaiset kuin oikea ammattilainen erilaisilla pursotuskärjillä!
  2. Kakkurengas - Rakenna kakku suoraan kakkurenkaassa! Se pitää täytteet kasassa, joten täytteillä ei ole paikkaa, johon ne voisivat valua, eivätkä ne murskaannu pohjien väliin.
  3. Palettiveitsi- Käytä palettiveitsiä, jotta saat siistin ja ammattimaisen lopputuloksen lisätessäsi kermavaahtoa kakkuun.
  4. Irtopohjavuoka - irtopohjavuoan avulla voit helposti irrottaa reunan pois ja on lähes mahdoton epäonnistua kakkupohjan tekemisessä!
  5. Kaulin - Leipurin paras ystävä! Kaulitse marsipaani prinsessakakun päälle hetkessä.

MUUNNA MUTAKAKKU YLELLISEKSI TÄYTEKAKUKSI

Yksi yksinkertaisimmista leivonnaisistamme on mutakakku. Se tarjoillaan usein kermavaahdon kera, mutta jos haluat mennä askeleen pidemmälle, voit maustaa ja päällystää sen erilaisilla herkuilla.

Kokeile tehdä siitä kakku leipomalla kaksi mutakakkua ja asettamalla ne päällekkäin. Täytteenä voi olla
pelkkää kermaa, hedelmiä ja marjoja tai kuten tässä; hasselpähkinäkermaa, kermaa ja granaattiomenan siemeniä. Voit myös
tehdä kaksi erikokoista kakkua ja laittaa pienemmän kakun päälle hyvin yksinkertaiseksi kerroskakuksi. Levitä päälle suklaata tai kermaa, päälle hedelmiä ja marjoja, ja sinulla on nopea, maukas ja helposti leivottava kakku.

Kaksinkertainen mutakakku hasselpähkinäkermalla

Tarvitset

10 palaa

Kakku

  • 150 g voita
  • 3 dl sokeria
  • 2 dl jauhoja
  • 1 dl kaakaota
  • ½ tl vaniljajauhetta tai 3 tl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 kananmunaa
  • Voita muotin voiteluun

Hasselpähkinäkreemi

  • 75 g voita
  • 100 g tuorejuustoa, luonnollista
  • 2½ dl tomusokeria
  • 2 dl hasselpähkinäkermaa

Ohjeet

Kakku

  1. Laita uuni 175 asteeseen ja vuoraa 20 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla ja voitele reunat voilla.
  2. Sulata voi ja lisää sokeri, anna jäähtyä hieman.
  3. Sekoita jauhot, kaakao, vanilja ja leivinjauhe kulhossa.
  4. Lisää voiseos ja vatkaa yhteen.
  5. Lisää munat ja vatkaa kevyesti.Kaada taikina vuokaan ja tasoita se.
  6. Paista uunin keskiosassa noin 25 minuuttia, keskikohdan pitäisi olla kohonnut ja hieman liikkuva, reunojen on täytynyt jähmettyä.
  7. Ota pois ja paina reunat heti varovasti alas lusikalla.
  8. Toista tämä kakun jäähtyessä tasoittamalla koko kakku painamalla lusikan selkää varovasti pintaa vasten. Anna jäähtyä kokonaan.
  9. Toista vaiheet 1-9 kaksinkertaisen mutakakun valmistamiseksi..

Hasselpähkinäkreemi

Kuumenna voi ja tuorejuusto huoneenlämpöisiksi.

  1. Vatkaa voi valkoiseksi, lisää tomusokeri ja vatkaa vaahdoksi.

  2. Lisää tuorejuusto ja hasselpähkinäkerma ja sekoita tasaiseksi vaahdoksi.

    .

Asennus

  1. Aseta yksi kakku vadille, peitä se puolella kermasta ja aseta toinen kakku päälle. Levitä tai pursota loput kermasta. Tarjoile jäätelön, marjojen, hedelmien tai pähkinöiden kanssa.

PRINSESSAKAKKU - TODELLINEN KLASSIKKO

 

Prinsessakakku koostuu kuohkeista kakkukerroksista, se on täytetty hillolla ja vaniljakastikkeella, ja sen päälle laitetaan yleensä vihreä marsipaanikuorrute.
Kuten useimpia leivonnaisia, myös tätä kakkua voidaan muunnella loputtomasti. Tässä olemme yhdistäneet
kolmea eriväristä marsipaania ja kaulinneet ne peittämään koko kakun. Erittäin helppo tapa toteuttaa juhlateemaa tai muuta
vastaavaa. Voit sekoittaa värejä kaikenlaisiin kuvioihin, kiertää ja luoda marmorointia tai lävistää sanan ja kaulia sen mukaan kuorrutukseen. Marsipaani sopii myös mainiosti käytettäväksi, jos et halua koristella kakkuja, tässä marsipaanipäällysteestä tulee koriste.

Vinkki! Kun pyörittelet marsipaania, suosittelen, että teet sen kahden leivinpaperilevyn välissä. Irrota
marsipaania kaulitsemiskertojen välillä.

Prinsessakakku - vaihe vaiheelta

Tarvitset

8-10 palaa

Kakkupohja

  • 4 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl perunajauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl vaniljajauhetta tai 2 tl vaniljasokeria
  • Voita kakkuvuokaan

Täyte

  • 1 dl vadelmahilloa
  • 2 dl vaniljakermaa
  • 2 dl kermaa

Kuorrutus

  • noin 300 g marsipaania
  • tomusokeria

Ohjeet

Kakkupohja

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Vuoraa 20 cm:n irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja voitele reunojen sisäpuoli voilla.
  3. Sekoita perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri/vaniljajauhe.
  4. Vatkaa munat ja sokeri sähkövatkaimella vaaleaksi ja kuohkeaksi.
  5. Lisää kuivat aineet ja vatkaa tasaiseksi.
  6. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskiosassa noin 25-30 minuuttia, kakun pitäisi olla täysin jähmettynyt ja testitikun pitäisi tulla kuivana ulos.
  7. Ravista kakkua varovasti, jotta se irtoaa reunoilta. Käännä kakku välittömästi leivontatasolle ja avaa muotin reunan lukko kosteuden poistamiseksi.
  8. Anna kakun jäähtyä kokonaan avatun muotin alla.
  9. Jaa kakku kolmeen tai neljään yhtä suureen osaan kerroksittain.

Kokoaminen

  1. Aseta ensimmäinen pohja lautaselle ja peitä se hillolla.
  2. Lisää seuraava pohja ja peitä se vaniljakastikkeella.
  3. Lisää viimeinen pohja ja levitä kermavaahtoa ohuesti koko kakun ympärille ja keskelle kukkulaksi.
  4. Kauli marsipaani ohueksi ja päällystä kakku. Seuraa marsipaania varovasti käsillä alaspäin vatia kohden ja venytä sitä alareunasta niin, ettei siihen jää ryppyjä. Leikkaa ylimääräinen marsipaani pois ja ripottele päälle tomusokeria.

HIENOT MINILEVOKSET LEIVOSMUOTEILLA

Leivosmuotit ovat helppo tapa lisätä kahvitaroiluille vaihtelevuutta, ja tarjoamalla pyöreitä brownieita neliskanttisten sijasta, saadaan
heti hieman juhlavampi tunnelma. Voit käyttää muotteja myös minileivosten tekemiseen. Leivo rullatorttupohjia tai tavallisia
kakkupohjia, jaa ne ja leikkaa niistä pyöreitä. Kolme pientä pohjaa riittää täytettäväksi esimerkiksi voikreemillä, hillolla tai kuorrutteella,
hilloa tai kuorrutetta. Ulkopuolen voi kuorruttaa, jättää paljaaksi tai kenties peittää marsipaanilla kuten tässä. Minileivoksiin
voit valita, kuinka taidokkaita kuorrutteeet tai koristeet ovat, mutta erityistä on että ne ovat leivoksia ja se tekee niistä erityisen hienoja.

Nämä pienoisleivokset on päällystetty suklaavaahdolla ja marengilla, karhunvatukoilla ja pistaasipähkinöillä, ja kolmas kakku
kermalla ja passionhedelmällä. On hyvä olla käytettävissä pursotinsetti, kun koristellaan kermalla. Valitse mieluiten sellainen
jossa on tyllaliitin, jotta voit helposti vaihtaa tylliä vaihtamatta pursotinpussia.

Rullatorttupoja minileivoksille

Tarvitset

  • 3 munaa
  • 1½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ dl kuumaa vettä
  • Voita muottiin
  • Hienoa sokeria pohjan kääntämiseen

Ohjeet

Kakkupohja

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
  2. Vuoraa leivinpelti leivinpaperilla ja sivele paperille voita.
  3. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.
  4. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja sekoita ne taikinaan.
  5. Lisää kiehuva vesi ja sekoita.
  6. Kaada taikina pellille ja levitä tasaiseksi.
  7. Paista uunin keskitasolla noin 4 minuuttia, pidä silmällä, sillä se menee nopeasti.
  8. Ripottele kakun päälle sokeria, aseta leivinpaperi
    päälle ja käännä ritilälle pohja ylöspäin.
  9. Poista varovasti uunissa ollut leivinpaperi. Anna pohjan jäähtyä kokonaan leivinpaperin alla.
  10. Valitse lleivosmuotit ja leikkaa pienet leivospohjat.

TASAISET KAKUT JA TÄYDELLISET LOPPUTULOKSET

Yksi asia, joka yleensä erottaa kotileipureiden kakut ammattilaisten leivonnaisista, on sileä pohja. Käyttämällä kakunjakajaa, saat täysin suorat ja tasaiset kakkupohjat. Kakun yläosa on ehkä tasoitettava vielä tasoitettava, jos kakku on kuplinut uunissa.

Kun sitten täytät kakun ja haluat tasaisia kerroksia, pursota täytettä kakun reunaa pitkin ja täytä sitten keskiosa. Silloin sinulla on tasainen rengas ohjeena sille, kuinka paksu kerroksen tulisi olla. Varmista, että täytettä jää hieman jäljelle, käytä sitä kakun ulkopinnan tasoittamiseen ja pohjan murujen koteloimiseen. Laita jääkaappiin joksikin aikaa ennen kuin on kuorrutuksen aika. Pyörivän kakkualustan avulla voit helposti kääntää kakkua kuorrutuksen aikana, jotta voit saat tasaisen työstämisen, vältät töyssyt ja saat täysin sileän ulkopinnan.

Upea suklaakakku

Tarvitset

14 palaa

Kakku

  • 2 dl rypsiöljyä
  • 3 dl jogurttia, rasvapitoisuus noin 10 %.
  • 3 kananmunaa
  • 5 dl jauhoja
  • 2½ dl tomusokeria
  • 1½ dl kaakaota
  • ½ tl vaniljajauhetta tai 2 tl vaniljasokeria.
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • ½ tl suolaa
  • Voita muottiin

Täyte

  • 400 g vaaleaa suklaata
  • 3½ dl kermaa
  • 15 g voita

Kuorrute

  • 75 g voita
  • 200 g tuorejuustoa
  • noin 3-4 dl tomusokeria
  • 1 tl limeä
  • 2 rkl kaakaota (voi jättää pois)
  • 1 tl vaniljajauhetta

Ojeet

Kakku

  1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Vuoraa 20 cm:n irtopohjavuoan poja leivinpaperilla ja voitele reunat voilla.
  2. Vatkaa jogurtti, öljy ja munat keskenään.
    Yhdistä vehnäjauhot, raakasokeri, kaakao, suola, ruokasooda ja leivinjauhe.
  3. Lisää kuivat aineet jugurttiseokseen ja sekoita tasaiseksi.
  4. Kaada taikina vuokaan ja napauta muotia pöytää vasten, jotta taikina laskeutuu kunnolla.
  5. Paista uunin alaosassa noin 60-70 minuuttia tai kunnes kakku on jähmettynyt ja testitikku on kuiva.
  6. Irrota varovasti reunat ja käännä kakku suoraan ritilälle, sulje uudelleen ja anna jäähtyä kokonaan vuoan alla.

Täyte

  1. Hienonna suklaa ja laita kulhoon yhdessä voin kanssa.
  2. Kuumenna kerma ja kaada joukkoon sekoittaen, kunnes kaikki suklaa on sulanut ja saat tasaisen vaahdon. Anna vetäytyä ja paksuuntua hieman.

Kuorrute

  1. Kuumenna voi huoneenlämpöiseksi. Vatkaa se kuohkeaksi ja vaaleaksi.
  2. Lisää tomusokeri, kaakao, vanilja ja limetti. Vatkaa vaahdoksi.
  3. Lisää tuorejuusto ja vatkaa kiinteäksi kreemiksi. Vatkaa niin vähän kuin mahdollista, kunnes saat halutun koostumuksen.
  4. Kaada pursotinpussiin

Kokoaminen

  1. Tasoita tarvittaessa kakun pinta. Jaa kakku kolmeen yhtä suureen kerrokseen ja aseta ensimmäinen kerros kakkutelineelle.
  2. Pursota täytettä rengas pohjan reunaa pitkin ja täytä keskiosa. Lisää seuraava pohja ja toista. Lisää viimeinen pohja ja peitä koko kakku jäljellä olevalla täytteellä. Tasoita kakku ja varmista, että kaikki murut on saatu mukaan. Laita jääkaappiin 15 minuutiksi.
  3. Levitä kakun ulkopuolelle kerroksittain kuorrutetta ja levitä tasainen kerros kakun ympärille ja päälle.
  4. Koristele ruiskutetulla kuorrutteella eri tyllien kanssa. Tarjoile kakku huoneenlämpöisenä, mieluiten kirpeiden marjojen kanssa.

Monipuolinen valikoima leivontavälineitä

Täältä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia leivontavälineitä. Voit ostaa esimerkiksi hauskoja ja käytännöllisiä leivontavuokia, Rosti Mepalin klassisen Margrethe-kulhon, jota on useissa eri väreissä ja kokoina sekä tarkkaan mittaamiseen soveltuvia keittiövaakoja. Kaikki tuotteet ovat korkealaatuisia ja upeaa muotoilua.

Lisää ostoskoriin
Mene ostoskoriin

Muut asiakkaat ostivat myös:

Näytä kaikki lisätarvikkeet
Mene ostoskoriin
TURVALLISUUTESI
Aina 365 päivän palautusoikeus
Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille (*ei koske tuotteita, jotka vaativat lavarahtia)
Valtuutettu korjaamo
Kaikkien merkkien virallinen jälleenmyyjä
Lue kaikki etusi