En kødhakker kan også bruges til andet end blot at hakke kødet til frikadellerne eller burgerbøfferne.
Foruden at være behjælpelig med at lave en lækker hjemmelavet leverpostej, så kan kødhakkeren også assistere dig med at bage småkager. De fleste ved at med tilkøb af tilbehør kan en kødhakker bruges til at forme de smukkeste vaniljekranse til julebordet. Derudover kan finskbrød også formes med en flad skive til kødhakkeren. Kødhakkeren gør formning af forskellige småkager til en leg, da du til en kødhakker kan købe skiver med forskellige former og mønstre.
Marmeladen til osten er også noget kødhakkeren kan hjælpe med lave, da du kan putte frugterne i hakkeren så de kværnes for derefter at koge frugterne med vand og sukker ind til en velsmagende marmelade. Husk at følge en opskrift, således marmeladen bliver et perfekt supplement til osten ved morgenbordet. Gå på opdagelse, og lav for eksempel en abrikos-æble-gulerod-marmelade eller en blomme-æble-marmelade. Det er kun fantasien, der sætter grænser - og lad kødhakkeren gøre det kedelige arbejde. Du skal blot trykke på knappen, og så er frugten og grøntsagerne til marmeladen klar.
Hvorfor ikke gøre grønlangkålen lidt mere spændende ved selv at lave den fra bunden? Det kan du med en kødhakker. Grønkålen skal blot forkoges, og så kan den køres gennem kødhakkeren. Et godt stykke saftigt hamburgerryg fortjener en rund og fyldig grønlangkål. Det kan du give den ved selv at lave den fra bunden med en kødhakker - og det tager ikke meget længere tid, end at finde den frosne udgave i køledisken i supermarkedet. Med en kødhakker er det muligt at forkæle dig selv, venner og familie med hjemmelavet grønlangkål til hamburgerryggen.
En kødhakker åbner en verden af muligheder, og gør hakning af både kød og grøntsager nemmere og mere enkelt for dig. Lav sylte, leverpostej, hakket kød, marmelade, falafel, grønlangkål, småkager, frugtmos og meget mere med en kødhakker.
Ostaessasi suuria määriä lihaa kerralla – vaikkapa puolikkaan porsaan tai lehmän – silloin lihamylly on välttämätön apuväline. Lihamyllyn avulla saat lihan jauhetuksi tasaiseksi massaksi helposti ja nopeasti. Lihamyllyn edut ovat lukemattomat, eikä haittapuolia ole nimeksikään.
Periaatteessa lihan jauhamiseen ei tarvita lihamyllyä. Lihamylly on kuitenkin uskomattoman kätevä. Laitat vain lihan koneeseen, painat painiketta ja syötät lihan koneeseen. Lopputuloksena saat jauhettua lihaa, josta voit tehdä lihapullataikinaa tai hampurilaispihvejä.
KitchenOne.fi tarjoaa erihintaisia ja -kokoisia lihamyllyjä. Useimmat lihamyllyt on varustettu lisätarvikkein, joten sinulle tarjoutuu lisämahdollisuuksia. Kaikki lihamyllyt ovat huippulaatuisia, joten voit olla varma niiden helppokäyttöisyydestä ja kestävyydestä. Jos et ole varma, minkälaisen lihamyllyn valitsisit, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan lihamyllyn.
Kun käytössäsi on lihamylly, voit itse päättää, miten hienoksi haluat lihan jauhettavan eli saat juuri sellaista lihaa kuin toivoit. Tällöin valmistamasi liharuoat vastaavat koostumukseltaan omia mieltymyksiäsi. Myös lihapullien valmistaminen on hauskempaa, kun olet itse jauhanut niihin lihan. Lihamylly mielletään usein teurastamojen ja isojen supermarkettien apuvälineeksi, mutta nykyisin lihamyllyt ovat niin kompakteja, että ne sopivat hyvin pieniinkin keittiöihin. Lihamyllyn säilytys on vaivatonta, ja jos haluat itse jauhaa lihan, lihamyllyn koko ei ole esteenä.
Lisäksi lihamyllyllä voi jauhaa muutakin kuin lihaa. Voit jauhaa sillä banaaneja ja omenoita sekä pilkkoa parsakaalia vain painiketta painamalla – helposti ja yksinkertaisesti. Muistathan puhdistaa koneen ennen käyttöä.
Lihamylly tekee ruoanvalmistuksesta hauskempaa, kun näet, miten lihanpala muuttuu jauhelihaksi. Voit pyytää lapset mukaan katsomaan lihamyllyn toimintaa. Lihamyllyn turvallisuudesta ei tarvitse olla huolissaan. Kaikissa lihamyllyissä on syöttöpainin, joten sormet ovat aina turvassa. Lihamyllyjä saa edulliseen hintaan.
Valmista ruokaa alusta lähtien ja jauha liha korkealaatuisella lihamyllyllä.