Ulkona - ympäri vuoden - yksityinen ja ammattimainen
OFYR on suunniteltu yhteisiä hetkiä varten. Konsepti otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Alankomaissa vuonna 2015, ja sitä myydään nyt yli 80 maassa. OFYR:n alkuperäinen idea lähti perustajan halusta muuttaa ulkona kokkaaminen yksinäisestä toiminnasta yhteisölliseksi. Yksinkertaisuus, monipuolisuus ja muotoilu luovat yhdessä aivan uuden tavan kokata ja seurustella ulkona. OFYR:n monipuolisuus näkyy käytettävissä olevien ruoanlaittomenetelmien moninaisuudessa. Kaikkea tuoreen nieriän grillaamisesta tai kotitekoisten hampurilaisten paistamisesta paistinpannulla, risoton valmistamisesta wokilla, vartaissa grillaamisesta tai talvella glögin lämmittämisestä. OFYR:iä voi käyttää missä tahansa ja ne toimivat keskipisteenä ympäri vuoden. OFYR:iä rakastavat muutkin kuin yksityishenkilöt - ravintolat, hotellit ja konferenssikeskukset käyttävät OFYR:iä parantaakseen tunnelmaa, päästäkseen lähemmäs vieraitaan ja tarjotakseen poikkeuksellisen ruokailukokemuksen. Kokit rakastavat sen monipuolisuutta, ja se toimii yhtä hyvin pienessä intiimissä tilaisuudessa kuin suurissa festivaaleissa ja muissa tapahtumissa.