Hampurilaisprässi

11%

Hampurilaisprässi

17 €19 €
kpl

Satake Outdoor® on aivan uusi tuotesarja, joka vie ruoanlaittajan luontoon. Pihalle, leirintäalueelle, metsäretkelle ja vaellukselle. Tekisikö mieli Smash burgeria? Ei huolta, sillä Satake on valmistanut pihviprässin, jolla teet täydelliset hampurilaispihvit. Toisin kuin monissa muissa pihvipuristimissa tässä on tasainen alapinta, joka sopii erinomaisesti Smash burgereiden tekemiseen. Parhaan tuloksen saat laittamalla leivinpaperia prässin ja lihan väliin, jolloin liha ei tartu prässiin.

Smash burger -vinkki: Kuumenna valurautapannu tai grillilevy ja laita sille pallero maustamatonta karkeasti jauhettua lihaa. Paina Satake Smash Burger -prässillä niin että lihan ja prässin välissä on pala leivinpaperia. Litistä kunnolla pihviksi. Mausta sen jälkeen suolalla ja pippurilla, ja anna pihvin ”palaa kiinni”, jotta saat siihen ihanan rapean paistopinnan. Irrota pihvi ohuella lastalla tai palettiveitsellä ja käännä. Mausta myös toinen puoli ja paista valmiiksi. Laita päälle juustoa ja tarjoile.

Ilmainen toimitus yli 60 euron ostoksille*
Aina 365 päivän palautusoikeus
Asiantuntijoita vuodesta 2005
Arvostelut
4.9 30 luokituksen perusteella
Anette H
Jan M
Täydellinen!
Gun R
Täytti kaikki toiveeni!
Käännetty kielestä Ruotsi
Steven V
En usko, että ostan KitchenOnelta uudelleen. He viivyttivät viikkoa lähettääkseen paistolevyn ja hampurilaispuristimen. He eivät ilmoittaneet, että heidän varastonsa ilmeisesti sijaitsee Ruotsissa. Ei ollut mitään viestintää siitä, missä paketti oli, jne.
Käännetty kielestä Tanska
Hampurilaisprässi

Satake Outdoor® on aivan uusi tuotesarja, joka vie ruoanlaittajan luontoon. Pihalle, leirintäalueelle, metsäretkelle ja vaellukselle. Tekisikö mieli Smash burgeria? Ei huolta, sillä Satake on valmistanut pihviprässin, jolla teet täydelliset hampurilaispihvit. Toisin kuin monissa muissa pihvipuristimissa tässä on tasainen alapinta, joka sopii erinomaisesti Smash burgereiden tekemiseen. Parhaan tuloksen saat laittamalla leivinpaperia prässin ja lihan väliin, jolloin liha ei tartu prässiin.

Smash burger -vinkki: Kuumenna valurautapannu tai grillilevy ja laita sille pallero maustamatonta karkeasti jauhettua lihaa. Paina Satake Smash Burger -prässillä niin että lihan ja prässin välissä on pala leivinpaperia. Litistä kunnolla pihviksi. Mausta sen jälkeen suolalla ja pippurilla, ja anna pihvin ”palaa kiinni”, jotta saat siihen ihanan rapean paistopinnan. Irrota pihvi ohuella lastalla tai palettiveitsellä ja käännä. Mausta myös toinen puoli ja paista valmiiksi. Laita päälle juustoa ja tarjoile.

  • Tee täydelliset hampurilaispihvit
  • Tasainen alapinta
  • Valurautaa
satake-hamburgerpresser-boefformer-s-frs-436-50552-6