Bulgur- och quinoasallad

Bulgur- ja kvinoasalaatti

15 min + 36 min valmistus Versatile-riisinkeittimessä

4

annosta

Tarvitset

  • 2,5 dl luomutäysjyväbulguria ja kvinoaa

  • 5 dl vettä

  • 2 hyppysellistä suolaa

  • 1 avokado

  • 40 g soijapapuja

  • 1 granaattiomena

  • 40 g keltaisia rusinoita

  • 1 parsakaali

  • 1 raitajuuri

  • 1 nippu minttua

  • 1 nippu basilikaa

  • 100 g fetajuustoa

  • 40 g paahdettuja cashewpähkinöitä

  • Öljyä parsakaalin paistamiseen

  • Suolaa

  • Pippuria

Näin teet sen

  1. Lisää bulgur ja kvinoa riisinkeittimen kulhoon. Lisää vesi ja suola ja käynnistä "Lentils"-ohjelma.

  2. Leikkaa parsakaali kukintoihin ja paista, kunnes se saa kauniin värin. Viipaloi parsakaalin varsi mahdollisimman ohueksi.

  3. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet napauttamalla sitä kevyesti.

  4. Viipaloi raitajuuri ohuiksi siivuiksi.

  5. Paloittele avokado, suikaloi basilika ja minttu ja lisää yrtit maun mukaan.

  6. Sekoita kaikki ainekset paitsi fetajuusto.

  7. Murustele fetajuusto salaatin päälle ennen tarjoilua.