Kun Teakhaus valmistaa tuotteitaan, se perustuu useisiin avainsanoihin: syömisen ilo, intohimo ruoanlaittoon ja planeettamme kunnioittaminen. Siksi Teakhaus käyttää 100 % FSC®-sertifioitua tiikkipuuta, jonka ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen keittiössä käytettäväksi. Kun ostat Teakhausin leikkuulaudan, saat käytännöllisen, kauniin ja monitoimisen leipälaudan, joka sopii ihanteellisesti sekä leikkaamiseen että käytettäväksi tarjoilualustana juustolle, kekseille, leikkeleille, oliiveille ja muille herkuille.
Puisen leikkuulaudan käsittely
Ennen kuin käytät leikkuulautaa ensimmäisen kerran, se on hyvä öljytä. Voit tehdä tämän levittämällä sen päälle ohut kerros öljyä talouspaperilla. Käytä mielellään elintarvikehyväksyttyä pellava- tai parafiiniöljyä, mutta myös neutraali ruokaöljy toimii. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja pyyhi pois. Huolla leikkuulauta toistamalla prosessi pari kertaa vuodessa, säilytä sitä kuivassa ja öljyä kuivat kohdat sitä mukaa, kun löydät niitä.