Kiinnitä säiliöösi
Käytä puristinta Anova Precisionillasi® Keitin Sous Vide -laitteen kiinnittämiseen mihin tahansa kokoiseen vesiastiaan/pataan.
Vuonna 2013 Anova lanseerasi ensimmäisen edullisen sous vide -kierrättäjän, joka on suunniteltu kotikokille. Vuonna 2014 julkaistiin uusi tuote yhdessä sovelluksen kanssa, mikä teki siitä ensimmäisen liitetyn ruoanlaittotuotteen, joka on lisäksi uskomattoman helppo käyttää.
Heidän tehtävänsä on muuttaa tapa, jolla ihmiset valmistavat ruokaa. He ovat tehneet sen luomalla laatutuotteita, jotka tuottavat tuloksia ammattilaislevelillä – kokkeille kaikilla tasoilla. He uskovat, että jokainen ansaitsee kokata kuin ammattilainen, joten he ovat vanginneet tekniikan, jota ammattilaiset ovat käyttäneet vuosikymmeniä - ja muokanneet sen kotikeittiöön.
Ruokakokkaus on tiedettä, jossa ruokaa lämmitetään haluttuun lämpötilaan. Lämpötilan on oltava tarkka, jotta hyviä tuloksia saavutetaan jatkuvasti. Perinteisillä ruoanlaittovälineillä, kuten uunilla tai keittotasolla, on mahdotonta tarkasti hallita lämpötilaa. Uunisi lämpötila voi poiketa jopa 20 astetta asetetusta lämpötilasta!
Sous Vide on ruoanlaittotekniikka, joka mahdollistaa tarkan lämpötilan säädön. Tekniikkaa on käytetty ammattilaisten toimesta vuosikymmeniä, ja se toimii kierrättämällä lämmitettyä vettä astiassa ja kypsentämällä ruokaa tarkasti asetetussa lämpötilassa. Ero harvinaisen ja puolikypsän pihvin välillä on vain 3 astetta, joten tarkkuus tarkoittaa täydellisyyttä. Tämä yksinkertainen tekniikka estää ylikypsentämisen tai kuivan ruoan ja varmistaa täydellisyyden joka kerta, kun kokkaat!
Käytä puristinta Anova Precisionillasi® Keitin Sous Vide -laitteen kiinnittämiseen mihin tahansa kokoiseen vesiastiaan/pataan.
Laske pussi veteen ja purista se kiinni kattilan/astiaan reunaan.
Aseta aika ja lämpötila Anova-sovelluksessa tai Sous Vide -laitteen ohjaimilla.
Vuonna 2013 Anova lanseerasi ensimmäisen edullisen sous vide -kierrättäjän, joka on suunniteltu kotikokille. Heidän tehtävänsä on muuttaa tapaa, jolla ihmiset valmistavat ruokaa. He ovat tehneet sen luomalla laadukkaita tuotteita, jotka tuottavat ammattilaisluokan tuloksia – kokkeille kaikilla tasoilla. He uskovat, että kaikki ansaitsevat kokata kuin ammattilaiset.