Bron coucke
1950-luvulla oli yleisintä, että mandoliinit olivat puusta valmistettuja. Ranskalainen Jean Bron, joka oli kotoisin Thonon les Bainsin kaupungista Geneven ranskalaiselta rannalta, huomasi kokkien kysynnän teräksisille mandoliineille. Hän alkoi valmistaa teräksisiä mandoliineja, mutta liiketoiminta laajeni nopeasti muuhun keittiövarustukseen. Yritys kasvoi ja ostettiin vuonna 1975 liikemieheltä André Couckelta. Bron Coucke on siitä lähtien jatkanut vakaata kasvuaan ja laajentanut tuotevalikoimaansa uusilla tuotteilla.
Yli 60 vuotta Bron Coucke on valmistanut keittiömandoliineja ja keittiövälineitä, jotka on erikoistunut vihannesten leikkaamiseen kaikissa muodoissaan, sekä pöytägeenejä ammattilaisille ja gourmeille. Ammattimainen laatu ja korkea laatu luonnehtivat Bron Coucken valikoimaa. Osta heidän mandoliininsa ja vihannessilppurinsa verkosta Bagaren ja Kockenilta.
)