Hällmark

Hällmark

Valmista ruokaa ulkona - ympäri vuoden!

Hällmark on ruotsalainen brändi ulkokäyttöön tarkoitettujen paistinpannujen valmistajana.
Niillä on eri kokoisia pannuja, joita voidaan käyttää ruoanlaittoon avotulella tai kaasupolttimella.

Hällmarkin tuotteilla voit omaksua seikkailun ja nauttia jokaisesta hetkestä ulkona ympäri vuoden, samalla kun tutkit luonnossa ruoanlaiton taidetta. Ruotsissa avotulella ruoanlaitto on rakastettu perinne, jossa paistinpannut ovat olleet keskeinen osa ulkoilmaelämää. Puuliedet olivat monien ruotsalaisten kotien sydän, joissa niitä käytettiin paitsi ruoanlaittoon myös yhteisöllisyyden ja lämmön luomiseen.

Inspiraatio ja toiminnallisuus tyylikkäisiin kromatusta jousiteräksestä valmistettuihin kahvoihin on saatu näistä kauniista ja vankista vanhoista puuhelloista. Paistopinnat säilyttävät muotonsa ajan myötä ja kaunistuvat vuosien myötä.

Metsäretkiltä suosikkirannallesi Hällmarkin paistopannut ovat muuttaneet yksinkertaiset ainekset kulinaarisiksi mestariteoksiksi ja luoneet muistoja, jotka kestävät koko elämän. Paistopannuja käytetään tänään ei vain käytännön syistä, vaan myös yhteisöllisyyden tunteen ja yksinkertaisen ilon vuoksi olla luonnossa ystävien ja perheen ympäröimänä, mikä tekee ruokakokemuksesta erityisen herkullisen ja unohtumattoman.

Eksklusiivisesti meillä

Tällä hetkellä löydät Hällmarkilta Premium Paistopannusetin, joka sisältää kaiken tarvittavan ulkona ruoanlaiton aloittamiseen.
Alla löydät myös tarvikkeita, jotka sopivat erinomaisesti samaan paistinpannusettiin.

NÄIN VALITSET OIKEAN PANNUN – MUUNNA RUOKAHAUSKAULU ULKOSEIKKAILUKSI

Oikealla paistopannulla Hällmarkilta mahdollisuudet ovat rajattomat.
Täydellinen mukaviin hetkiin läheisten kanssa retkillä metsässä tai upeilla seikkailuilla kaukaisille rannoille.

Siirrä ruoanlaitto ulos

Pavut parmesanin, valkosipulin, yrttien ja sitruunan kanssa

Taikapallo ja täyttävä lisäke kaikille grillatuista makkaroista, lihasta, kanasta ja paahdetuista vihanneksista. Ohje 4 annokselle

Sinun tarvitsee

  • 2 purkkia valkoisia suuria papuja

  • 5 kynttä valkosipulia

  • 1 nippu salviaa

  • 2 sitruunaa

  • 150 g parmesaani

  • Timjami

  • Oliiviöljy (mielellään hieman parempaa sorttia)

  • Flingsuola

Toimi näin

  1. Viipaloi valkosipuli hienoksi. Kaada runsaasti oliiviöljyä pannulle ja kuullota yrttejä ja valkosipulia matalalla lämmöllä, kunnes valkosipuli on täysin pehmeää ja salvia hieman rapeaa.

  2. Lisää valutetut pavut ja vielä enemmän oliiviöljyä, jotta pavut melkein uivat öljyssä.

  3. Purista mehu 1,5-2 sitruunasta, jotta öljystä tulee oikein hapanta.

  4. Viimeistele raastamalla runsaasti parmesania.

Tarjoa paahdetun kärhökaalin, hyvän hapanleipä, aiolin ja mielellään lampaanmakkaran kanssa. Mutta toimii tietenkin myös hyvin lihan tai kanan kanssa.

Paella - espanjalainen riisiruoan, joka sopii täydellisesti valmistettavaksi paistopannulla

Rakastettu ruoka Paella on saanut nimensä astiasta, jossa se valmistetaan, sen jälkeenvalencianskansTuote tiedot paistinpannulle. Voit maustaa sen mukaan.
mitä sinä ja vieraasi ajattelette, mutta yleisin versio koostuu äyriäisistä, kanasta ja vihanneksista, usein maustettuna sahramilla.

Paella katkaravuilla, vihreillä herneillä ja sokeriherneillä

Resepti 4 annokselle.

Sinun tarvitsee

  • 1 litra vettä sekoitettuna 2 rkl liemijauhetta

  • Oliiviöljy

  • Suola & pippuri

  • 1 silputtu keltainen sipuli

  • 3 hakattua valkosipulinkynttä

  • 1 silputtu chilipaprika

  • 1 suikaloitu punainen paprika

  • 3 dl pyöreäjyväistä riisiä

  • 0,5 g sahramia

  • 300 g kuorittuja katkarapuja

  • 150 g vihreitä herneitä

  • 150 g sokeriherneitä

  • Koristelu: sitruunaviipaleet ja silputtu tuore persilja

Toimi näin

  1. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista sipulia valkosipulin ja silputun chilin kanssa.

  2. Lisää riisi ja sahrami. Kaada päälle liemi niin, että se peittää riisin. Jatka liemen lisäämistä, vähän kerrallaan, kunnes riisi on melkein kypsää. Sekoita.

  3. Lisää paprikaa ja herneitä.

  4. Kun riisi on valmis, sekoita joukkoon katkaravut ja sokeriherneet maustamiseksi.

  5. Koristele sitruunaviipaleilla ja silputulla persiljalla

Puhdistus ja huolto

Hällmark on tunnettu korkealaatuisten valurautakeittolevyjen valmistamisesta. Levyt ovat kestäviä, luotettavia ja tarjoavat upeita ruoanlaittotuloksia.
Tässä jaamme muutamia käytännön vinkkejä valurautapannusi hoitoon ja sen erinomaisena pitämiseen pitkään. Noudattamalla näitä vinkkejä voit
säilyttää sen tarttumattoman pinnan, joka tekee ruoanlaitosta nautinnon.

Tässä on muutamia käytännöllisiä vinkkejä keittotason ylläpitoon!

  1. Anna levyn jäähtyä kokonaan ennen puhdistusta, jotta vältetään lämpöshokki ja vauriot valuraudassa.

  2. Käytä harjaa tai lastaa varovasti ruoanjätteiden poistamiseen, kun levy on vielä lämmin. Ole varovainen, jotta vältät palovammat.

  3. Huuhtele levy huolellisesti lämpimällä vedellä ruoanjätteiden poistamiseksi ilman saippuaa, sillä tämä voi vaikuttaa luonnolliseen tarttumattomaan pintaan ja tulevien ruokien makuun.

  4. Pyyhi levy huolellisesti kuivalla liinalla tai paperipyyhkeellä ylimääräisen kosteuden poistamiseksi ja ruostumisen estämiseksi.

  5. Levitä ohut kerros kasviöljyä tai ruokaa öljyä koko pinnalle, kun levy on kuivunut, säilyttääksesi tarttumattomat ominaisuudet ja estääksesi ruostumista.

  6. Säilytä sitten levy kuivassa paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto, naarmujen välttämiseksi, ja vältä saippuan käyttöä luonnollisen tarttumattoman pinnan säilyttämiseksi.

Hällmark

Hällmarkon ruotsalainen valmistaja paistopannuille. Heillä on pannuja eri kokoja, joita voidaan käyttää avotulella tai kaasupolttimella. Hällmarksin tuotteilla voit valmistaa ruokaa ulkona ympäri vuoden.

Aikaisemmin, kun me Suomessa työskentelimme hiilimiilujen tai metsän parissa, ruoka valmistettiin avotulella. Silloin käytettiin paistopannuja, jotka asetettiin tulen päälle. Näin voitiin paistaa poro- tai hirvenlihaa. Jos aiemmin käytimme paistopannujamme enemmän käytännön syistä, tänä päivänä se liittyy hyvään seuraan ja vapaa-ajan harrastukseen. Kyllähän ruoka maistuu hieman paremmalta, kun se on valmistettu hyvässä seurassa keskellä metsää tai miksei rannalla?

Hällmark