Isi
iSi är synonymt med innovation och precision i köket. Med professionella sifoner och smarta tillbehör gör iSi det enkelt att skapa luftiga mousser, perfekt vispad grädde och kreativa såser – både för hemmakockar och proffs.
Varumärket kombinerar avancerad teknik med högkvalitativa material för att leverera produkter som ger exakta och pålitliga resultat varje gång. Oavsett om du vill skapa lätta skum, kolsyrade drycker eller smakrika emulsioner, är iSi verktyget för dig.
För dig som vill lyfta din matlagning och bakning till nya höjder är iSi det självklara valet. Perfektion på ett tryck – varje gång.
)
iSi-sifonin edut
Parempi maku:Kun käytät iSi-sifonia, tulos on aina ilmava ja täynnä makua. Sifonilla valmistettu kastike on kevyempi, etkä koe samaa raskasta kylläisyyden tunnetta. Et myöskään tingi laadusta tai aromista. Jos käytät korkealaatuisia raaka-aineita, tulos optimoituu ja saat taatusti herkullisia ja maukkaita kastikkeita ja ruokia jne.
Ajan säästö:Kun sähkövatkain tai keittiöassistentti vie enemmän aikaa kerman vatkaamiseen, sifoni hoitaa sen hetkessä. Kaasu ja paine patruunasta saavuttavat nopeasti halutun tuloksen, samalla kun vältät käsivarren kipeytymisen vispilän pitämisestä vakaana useita minuutteja.
Kestävyys:Säilytä valmiit tulokset pidempään, vatkattu kerma pysyy esimerkiksi tuoreena jopa 10 päivää jääkaapissa.
Sundhet: Hyvinvointi:Sifonilla saat suuremman määrän sitä, mitä vatkaat, mikä tarkoittaa, että vähennät kaloreita valmiissa lopputuloksessa.
Turvallisuus:Kaikki osat käyvät läpi turvallisuuteen liittyviä testejä ja varmistavat korkeimman laadun Itävallan iSi-tehtaalla. Sinulle taataan, että tuote täyttää tarvittavat turvallisuusvaatimukset.
Vaihdettavat osat:Kaikki iSi-sifonit ja patruunat on kehitetty järjestelmänä. Näin ollen eri osat sopivat yhteen. Kun investoit iSi-sifoniin, voit käyttää kaikkia patruunatyyppejä ja suuttimia. Tämä myös pidentää sifonin käyttöikää.
)
)
Näin käytät sitä:
On helppoa ja vaivatonta käyttää iSi-sifonia, joka nopeasti tuottaa herkullisia tuloksia. Kaada keittoa, kastiketta, kermaa tai vastaavaa säiliöön ja kierrä kansi kiinni. Aseta sitten patruuna koteloon ja kierrä se paikalleen, jotta säiliöön syntyy painetta. Ravista sitten säiliötä kunnolla, poista kotelo patruunan kanssa ja kierrä mukana tuleva kansi kiinni. Nyt voit suihkuttaa sisällön suuttimen kautta ja tarjoilla! Helpompaa ei voi olla.
)
)
Isi
iSiperustettiin 1865 Wienissä, ja sillä on tänä päivänä maailmanlaajuinen johtava rooli markkinoilla painetusti suljetuissa kaasusäiliöissä.
)