Hiiliteräksestä valmistettu paistinpannu kestää sukupolvien ajan! Kockum Jernverkin paistinpannat valmistetaan Anderstorpissa 100 % suomalaisesta hiiliteräksestä ja ovat täysin myrkyttömiä.
Ne neuvotaan kasviöljyjen esilämmityksellä, jotta voit käyttää niitä suoraan ilman omaa lämmitysprosessia.
Perinteisesti monet kokit käyttävät hiiliteräspannuja, koska ne tarjoavat kestävän materiaalin, joka on hyvä työskennellä keittiössä ja joka
antaa raaka-aineille optimaalisen paistopinnan. Kockum Jernverkin valurautapannuja voidaan käyttää kaikilla lämmönlähteillä, uunissa ja avotulella.
)
)
)
Paistinpannu, hiiliteräs/ruostumaton teräs, Ø28 cm
Yhteistyössä Designstudio Amsell Berlinin kanssa Kockums Jernverk on luonut kevyemmän hiiliteräspannun, jossa on ergonomisesti muotoiltu kahva, joka yhdistää toiminnallisuuden ja estetiikan. Kahvan leveä, pyöristetty muoto tarjoaa täydellisen tasapainon ja mukavan otteen, myös kahdella kädellä.
Lue lisää tuotteestaHere is the translation:
tässä.
)
Grillipaino, ruostumatonta terästä
Kockums Jernverk esittelee eksklusiivisen grillipainon ruostumattomasta teräksestä, joka on kehitetty yhteistyössä palkitun kokin Jacob Holmströmin kanssa. Grillipaino painaa 1,5 kg ja sitä käytetään lihan, kalan tai vihannesten painamiseen paisto- tai grillipintaa vasten, mikä antaa tasaisemman kypsennyksen ja nopeammat tulokset.
Lue lisää tuotteestaHere is the translation:
tässä.
)
Leivontapöytä, 60 x 47,5 cm
Sure! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.Siisti ja käytännöllinen leivontapöytä kaikille leivontaprojekteillesi. Tasainen pinta vähentää taikinan tarttumisen riskiä, joten vaivaaminen ja kauliminen on sekä helpompaa että tehokkaampaa. Vino etureuna tarjoaa lisävakautta ja varmistaa, että leivontapöytä pysyy tukevasti paikoillaan, vaikka työskentelet raskaan taikinan kanssa.
Lue lisää tuotteestaHere is the translation:
tässä.
Smashed-hampurilaiset
Kuvittele mehukas lihapulla, puristettuna täydellisyyteen kuumalla paistopinnalla, jossa se karamellisoituu ja saa sen vastustamattoman rapeuden.
Yhdistelmä ohutta, maukasta pihviä, sulavaa juustoa joka kietoutuu joka kulmaan, ja kuohkeaa briocheleipää on yksinkertaisuuden voitto. Lisää päälle
karamellisoitu tomaatti, hapokas marinoitu sipuli, ja suosikkikastikkeesi – tai anna sen puhua puolestaan. Tietenkin jaamme reseptit alla.
Kockums Jernverkilla on tuotteita, jotka auttavat sinua täydellisen hampurilaisen tekemisessä!
Smashed burger on enemmän kuin vain ruokaa – se on elämys.
Tässä tarjoamme parhaan reseptimme siitä, kuinka saat aikaan täydellisen kiekon!
8 kpl
Ainesosat:
800 g jauhelihaa
öljy, neutraali
suola
mustapippuri
8 kpl juustoviipaleita, esim. Emmental
OhjeetOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.
Jaa massa kahdeksaan osaan, n. 100 g/kpl, muotoile löysiksi palloiksi.
Kuumenna pannua ja kaada siihen hieman öljyä.
Laita lihapullaa ja paina grillipainolla alas.
Anna painon pysyä paikoillaan, kunnes jauhelihan reunat alkavat nousta pannusta.
Poista grillipaino ja käännä hampurilainen. Suolaa ja pippuroi runsaasti ja laita päälle juustoviipale.
Smasha vielä yksi hampurilainen ja laita sen päälle, tarjoa haluamiesi lisukkeiden kanssa.
)
)
Hampurilaissämpylä
10 kpl
Ainesosat:
12,5 g hiivaa (1/4 paketti)
5 dl vettä
50 g voita
1 tl sokeria
1 tl suolaa
10-12 dl erikoisvehnäjauhoja
Topping:
1 kpl munaa
25 g voita
OhjeetOf course! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Finnish.
Ota voi esiin, jotta se pehmenee.
Liota hiiva kylmässä vedessä.
Lisää sokeri, voi, suola ja suurin osa jauhoista. Vaivaa kunnolla noin 10 minuuttia, kunnes taikina on sileä mutta hieman tahmea, lisää tarvittaessa lisää jauhoja.
Anna kohota peitettynä kaksinkertaiseksi, noin 2 tuntia.
Peitä kaksi peltiä leivinpaperilla.
Kaada taikina jauhotetulle leivontapöydälle ja jaa kymmeneen yhtä suureen osaan, noin 100 g/pulla. Muotoile sileiksi pulliksi ja aseta harvaan pellille.
Anna kohota peitettynä kaksinkertaiseksi, noin 2 tuntia.
Laita uuni 225 asteeseen.
Voitele leivät huolellisesti vatkatulla munalla.
Paista uunin keskellä noin 15 minuuttia tai kunnes leivät ovat saaneet väriä.
Voitele sulatetulla voilla ja anna jäähtyä ritilällä.
)
)
)
)
Hoito-ohjeet
Paistinpannu Kockums Jernverkilta on esikäsitelty ostopäivänä - huuhtele vain ja kuivaa talouspaperilla. Tämän jälkeen se on valmis käytettäväksi heti.
Valitse aina lämpöalue koon mukaan, joka vastaa paistinpannun pohjaa. Kuumenna paistinpannu hitaasti nokareella rasvaa. Aloita matalalla lämpötilalla ja lisää sitten vähitellen, jotta lämpö jakautuu tehokkaasti koko pinnalle. Kun pannua on lämmitetty, ruoanlaitto voidaan tehdä matalammalla lämpötilalla. Muista, että jos paistinpannu kuumennetaan yli 450 °C tai liian nopeasti induktiossa, se voi vääntyä.
Kaikenlaisia välineitä voidaan käyttää hiiliteräskattilassa.
Anna pannun jäähtyä ennen puhdistusta. Älä koskaan huuhtele kuumaa pannua kylmällä vedellä, sillä se voi vääntyä. Ruostumisen välttämiseksi – älä koskaan jätä hiiliteräspannua märkänä.
Paistinpannun kahva voi kuumentua, käytä siksi patakintaita.
Poltettu pinta on musta ja voi vaihdella punaruskeassa sävyssä, tämä johtuu siitä, että hiiliteräs hapettuu käytön aikana ja on täysin luonnollista. Hiiliteräskattila paranee vain ajan myötä ja mitä enemmän sitä käytetään.
)
)
Puhdistus
Puhdista vain kuumalla vedellä ja kuivaa sisä- ja ulkopinta huolellisesti. Voitele sitten paistopinta hieman öljyllä. Ajan myötä alkuperäinen pintakäsittely korvautuu uudella pintakerroksella. Se kehittyy käytön myötä ja antaa luonnollisen tarttumattoman pinnan. Älä koskaan käytä astianpesuainetta äläkä pese hiiliteräspannua astianpesukoneessa.
Jos jokin on palanut kiinni tai ruostetäpliä on muodostunut, puhdista teräsvillalla tai vastaavalla ja polta sitten pinta uudelleen.
Happamien ainesosien, kuten sitruunan ja viinin, käytön yhteydessä pinnoite voi irrota ja paistinpannun metalli voi antaa rautamaun. Voit tehdä uuden pintakäsittelyn, mutta se ei ole pakollista. Helpoin tapa korjata se on jatkaa paistinpannun käyttöä.
Haluatko tehdä uuden polton?
Aseta tällöin paistinpannu levylle ja lämmitä sitä hitaasti. Kun alkaa hieman savuta, olet saavuttanut oikean lämpötilan. Levitä kerros neutraalia öljyä paistinpannulle kankaan ja paistinpinsettien avulla. Valvo paistamista tarkasti. Se tulee savuttamaan, joten varmista hyvä ilmanvaihto! Öljyäminen ja paistaminen toistuvat, kunnes pannussa on musta pinta. Jonkin verran liekittämistä voi esiintyä (ja sitä on vaikea välttää). Jos tulee sinertävä sävy – laske lämpötilaa.
)
)
Kockums panostaa korkeaan laatuun ja lähellä tuotettuun
Kockumsin historia ulottuu pitkälle menneisyyteen. Aivan 1800-luvulle asti. Nostetaan esiin kaksi vuosikymmentä, joilla on ollut suuri merkitys: 1930-luvulla Kockums Jernverk myi emaloituja keittiötuotteita kuin voi auringossa. Sitten 1960-luvulla ne vaihdettiin moderneihin materiaaleihin.muovi. Mutta sitkeä voittaa ja tänään muovi on sen sijaan poistumassa kodeistamme.
Kun katsoo Kockumsin valikoimaa lähituotetuista keittiötarvikkeista, joista suuri osa valmistetaan Ruotsissa ja loput EU:ssa, on kiehtovaa nähdä heidän väsymätön pyrkimyksensä kestäviin materiaaleihin ja tuotantoon. Kyllä, visio kestävästä...kestävyysEi siitä voi vain vitsailla. Onhan ihanaa ostaa tuote, jolla on elinikäinen takuu? Joka on valmistettu "naapurissa", Ruotsin Anderstorpissa, ja jossa tuote ei sisällä eikä tuota haitallisia aineita. Ei sinulle, joka juuri valmistelet herkullista illallista. Ei heille, jotka työskentelevät tuotannossa, eikä myöskään haitallisia päästöjä ympäröivässä lähiympäristössä. Tämä on holistinen ajattelutapa, joka tarkoittaa oikeiden asioiden tekemistä alusta alkaen.
Tutustu Kockum Jernverkin valikoimaan paistinpannuja, kattiloita, leikkuulautoja, grilli- ja keittiötuotteita – tuotteita, jotka ovat korkealaatuisia ja saavat ruoan maistumaan erityisen hyvältä!
)
)
SUOSIKIT KOCKUMS JERNVERKILTÄ
Paikallisesti tuotettu hiiliteräspannu
Vuonna 2021 Kockums Jernverk lanseerasi Ruotsissa valmistettuja hiiliteräspannuja. Materiaali on myös ruotsalaista, 100 % hiiliterästä SSAB:lta. Valmistusprosessin viimeisessä vaiheessa paistinpannu kulkee niin sanotun polttolinja läpi, jossa kasviöljyt poltetaan 350 °C:ssa. Tämä tuo mukanaan erittäin positiivisen ominaisuuden, että sinun ei tarvitse tehdä omaa polttoa. Kun saat Kockums hiiliteräspannusi kotiin, voit aloittaa sen käytön heti!
Klikkaa videota vieraillaksesi tehtaalla Anderstorpissa ja nähdäksesi, miten korkealaatuinen hiiliteräspannu valmistuu.
Pizzakivi, joka kestää ikuisesti
Leivo leipää ja pizzaa Kockums leivonta- ja pizzateräksellä. Teräs kuumenee niin, että voit leipoa pizzaa ja saada ihanan rapean pinnan. Valmista vain muutamassa minuutissa! Haluatko paistaa esimerkiksi smashed burgereita tai vihanneksia? Aseta tällöin teräs induktioliedelle, grillille tai avotulelle.
Pizzakivellä on ruotsalainen Anderstorpissa valmistettu 6 millimetrin hiiliteräksestä SSAB:ltä, 100% ruotsalaista terästä. Siinä missä muut pizzakivet voivat haljeta, Kockumsin leivonta- ja pizzakivi kestää ikuisesti. Suhteellisen ohut paksuus mahdollistaa teräksen nopean lämpenemisen. Pinta on poltettu ruotsalaisilla kasviöljyillä, jotka antavat tuotteelle niin halutun 'päästä irti -ominaisuuden'.
)
)
Emali on 100% vapaa haitallisista aineista
Sähkösavustetut keittoastiat ovat erittäin kestävä vaihtoehto. Sähkösavuste koostuu ylimääräisesti kovetetuista ja kestävästä lasista, jota kutsutaan borosilikaatiksi. Sähkösavusteen valmistuksessa käytetään vain luonnossa runsaasti esiintyviä resursseja. Se on vastuullinen tapa käyttää maapallon resursseja.
Emali on vapaa lyijystä, kadmiumista ja nikkelistä, mikä tekee näistä tuotteista erityisen soveltuvia ruoanlaittoon.
Kiitos kattilan pohjan ja sivujen hyvän muotoilun, lämpöä varastoidaan ja siirretään samalla kun ruoka kypsyy. Voit siksi valmistaa ruokaa alhaisemmassa ja hellävaraisemmassa lämpötilassa. Näin säästetään energiaa ja ravintoaineet säilyvät ruoassa.
Emali ei sisällä haitallisia aineita. Valmistuksessa käytettävällä vedellä ei ole vaikutusta ympäristöön. Käytetty prosessivesi kierrätetään modernissa jätevedenpuhdistamossa ja käytetään sitten uudelleen uutena prosessivesinä.
Kaikki Kockumsin tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä. Metalli voidaan kierrättää yhä uudelleen. Emali ei ole palavaa, eikä kierrätysprosessin aikana synny ilman saastumista.
)
)
Emaloitu teräs
)
)
HOITO-OHJEET
-Pese keittiötuotteet lämpimällä vedellä ja miedolla puhdistusaineella/astianpesuaineella ennen ensimmäistä käyttöä.
-Lämmitä kattila hitaasti nesteen tai rasvan kanssa. Älä kuumenna tyhjää kattilaa. Aloita matalammalla lämpötilalla ja lisää vähitellen. Kun kattila on saavuttanut halutun lämmön, voit laskea levyä taas.
- Jos keittoastia ylikuumenee, poista se lämmönlähteestä ja anna sen jäähtyä vähitellen.
-Käytä aina patakintaita käsitellessäsi kuumia keittoastioita ja uunivuokia.
-Älä jäähdytä kuumaa keittoastiaa tai kantta juoksevalla kylmällä vedellä. Vältäksesi lämpöshokkia ja mahdollisia vaurioita, anna niiden jäähtyä vähitellen.
- Jotta keittiötuotteesi kestäisivät mahdollisimman pitkään, suosittelemme käyttämään niissä silikonista, lämpöä kestävästä muovista tai puusta valmistettuja välineitä.
PUHDISTUS
1. Keittoastian tulee aina jäähtyä ennen kuin se huuhdellaan tai tiskataan.
2. Pese lämpimällä vedellä ja miedolla puhdistusaineella/astianpesuaineella ja kuivaa huolellisesti. Voit pestä astiat astianpesukoneessa, mutta värin kiillon säilyttämiseksi käsinpesua suositellaan.
3. Käytä vain pehmeitä sieniä tai astianpesuharjoja ruokajäämien poistamiseen. Kovaa sientä tai voimakkaita puhdistusaineita voi vahingoittaa keittoastioiden pintaa.
4. Jos jotain on palanut kiinni, suosittelemme, että keittoastia saa seistä vedessä noin 10-15 minuuttia. Tyhjennä vesi ja kaada sitten sitruunamehua tai pellavansiemenöljysaippuaa, anna seistä muutama minuutti ja käsittele sitten pintaa pehmeällä sienellä saadaksesi viimeisetkin pois.
5. Ne erityiset itsepintaiset tahrat käsitellään ruokasoodalla! Sekoita ruokasoodaa ja muutama tippa vettä pehmeäksi tahnaksi. Ota raaka peruna tai puhdas viinipullon korkki ja käsittele tahraa ruokasoodatahalla.
6. Joissakin tapauksissa metallisaostumista johtuvat naarmut voidaan poistaa käyttämällä liesituotteen puhdistusainetta.
Leivonta- ja pizzateräs
)
)
HOITO-OHJEET
-Bak/Pizzateräs on esikäsitelty ostaessasi. Huuhtele se ja kuivaa talouspaperilla, niin se on valmis käytettäväksi.
- Aseta teräs uunin yläosaan, noin 5-12 cm grillielementistä. Valitse etäisyys, jossa sinulla on riittävästi tilaa käsitellä pizzaa ongelmitta. Esilämmitä leivonta- ja pizzateräs korkeimmalla lämmöllä noin 40-60 minuuttia uunissa. Käynnistä grillitoiminto alusta alkaen tai aktivoi se viimeistään 20 minuuttia ennen ensimmäisen pizzan paistamista.
- Kun käytät terästä grillissä, kaasuliedellä tai avotulella, lämmitysaika on noin 10 minuuttia.
-Huomioi, että leivonta- ja pizzateräs kuumenee ja käytä aina patakintaita.
- Alkuperäinen pinta korvautuu ajan myötä uudella kerroksella, joka muodostuu käytettäessä leivonta/pizzaterästä. Se tarjoaa hyvän irtoamisominaisuuden.
-Bak- ja pizzaterä on säilytettävä kuivana ruostumisen estämiseksi.
PUHDISTUS
1. Puhdista vain lämpimällä vedellä. Kuivaa heti ja huolellisesti! Voitele sitten ohuella kerroksella ruokasoodaa. Pesuaineita tai astianpesukonetta ei saa koskaan käyttää puhdistamiseen.
2. Kun leivot pizzaa tai paistat hampurilaisia korkeassa lämpötilassa, ruoka voi tarttua teräkseen. Kun näin tapahtuu - raaputa pahimmat pois raaputtimella tai lastalla. Käytä sen jälkeen sientä tai nailonharjaa ja kuumaa vettä saadaksesi viimeisetkin pois. Jos se ei riitä, voit käyttää teräsvillaa. Tällaisen puhdistuksen jälkeen uusi pintakäsittely voi olla paikallaan.
Polta takaisin leivonta- ja pizzateräs:
Ensimmäinen: Varmista, että tausta/pizzateräs on puhdas ja kuiva. Käsittely voidaan tehdä sekä uunissa että grillissä. Käsittelyn aikana teräs tummuu.
Uuni: Voitele koko teräsohje ohuella ja tasaisella kerroksella neutraalia ruokaöljyä. Pyyhi ylimääräinen öljy pois. Aseta teräs kylmään uuniin ja lämmitä 250°C:een. Luodaksesi uuden pinnan teräksellesi, anna sen olla uunissa tunnin ajan.
Grilli: Aseta taustalevy ja pizzakivi kuumalle grillille. Levitä ohut kerros ruokaöljyä pinnalle kankaan ja paistolastan avulla. Valvo prosessia tarkasti. Toista menettely, kunnes teräksellä on jälleen musta pinta.
Viimeinen: Teräksen tulee jäädä uuniin tai grillille jäähtymään ennen käsittelyä.
HISTORIA
Kockums aika on nyt
Kockum Jernverks historia alkaa myöhään 1800-luvulla Ronnebyssä, jossa Kockumien perhe on juuri aloittanut uuden tehtaan rakentamisen. Vuonna 1893 he kehittävät tuotteen, joka muuttaa liiketoiminnan täysin - emaloidun keittoastian. Myynti kasvaa lähes rajattomasti, ja parhaiten menee 1930-luvulla. Mutta sitten tuli 60-luku, ja nyt uusi materiaali muovi on kaikkien huulilla. Lopulta emaloidut astiat häipyvät ruotsalaisista keittiöistä. Kockums Jernverkin tuotanto pysähtyy.
Tähän asti. Tänään muovi on sen sijaan poistumassa käytöstä. Kockum on hyödyntänyt parasta 30-luvulta, kuten kestävää materiaalia ja muotoilua, ja käynnistänyt tuotannon uudelleen päivitetyn väripaletin kanssa. Laatu ja lähellä tuotanto eivät riitä. Kockums Jernverkissä välitetään siitä, että pidät heidän tuotteitaan niin kauniina, että haluat pitää niitä esillä jopa aterioiden välillä.
Kockums jernverk
Toiminta emaloitujen keittiötuotteiden takana on ollut olemassa 1800-luvulta lähtien Ronnebyssä Ruotsissa, missä 1930-luvulla alkoi mennä paremmin kuin koskaan. Kockums Jernverk valmistaa elegantteja keittiötuotteita monissa kauniissa väreissä, eikä ole epäilystäkään, että klassinen kermanvärinen sävy ohuella vihreällä reunalla on ruotsalaisten suosikki tänä aikana. Kockums Jernverk tuottaa kattiloita, kuten ei koskaan ennen, ja elegantti muotoilu löytyy lähes jokaisesta kodista.
Kun 60-luku saapui, yhä useammat perheet alkoivat kutsua muovia kotiinsa, ja emaloidut välineet päätyivät yhä syvemmälle keittiökaappeihin. Kockums Jernverk yritti uusia värejä ja muotoilua, mutta se ei riittänyt. Siksi tuotanto valitettavasti jouduttiin sulkemaan.
Onneksi ajat muuttuvat, sillä tänään muovi on väistymässä ja emaloidut keittiötuotteet ovat jälleen tervetulleita. Siksi Kockums Jernverk on koonnut kaiken parhaan 30-luvulta; kaunis muotoilu ja kestävät materiaalit. Saatavilla on päivitettyjä värejä ja tuotanto on jälleen käynnissä. Uudet kokoelmat inspiroivat iloon keittiössä ja herättävät halun kokata. Tuotteet ovat elegantteja ja kauniita, joita voit huoletta käyttää myös tarjoilussa.
)