Nicolas vahé
)
Nicolas vahé
Hänen nimensä onNicolas Vahe! Hän syntyi Amiensissa Ranskan pohjoisosassa. On koulutettu kokki ja kondiittori "Pic Valence" -ravintolassa, joka on ranskalainen 3-tähden Michelin-ravintola. Tämän jälkeen hän kouluttautui suklaatehtaaksi Daniel Giraud Valencessa - maailmankuulu suklaatehdas - jota usein juhlitaan Ranskassa parhaana suklaatehtaana.
Vuonna 2000 hän saapui Tanskaan ja aloitti työskentelyn konditorina Falsled Kro:ssa Fynissä. Hän vietti seuraavat 3 vuotta Fynissä, minkä jälkeen hänelle tarjottiin konditorin työpaikka Fakkelgårdissa Etelä-Jyllannissa.
Vuonna 2007 hän perusti oman erikoistuotemerkinsä omista resepteistään. Kokin työelämästään saatu kokemus antoi hänelle hyvän ymmärryksen siitä, mistä ihmiset pitävät. Hän pitää perinteisten reseptien yhdistämisestä "modernin keittiön" kanssa ja uusien inspiraatioiden etsimisestä ympäri maailmaa. Tiivis yhteistyö raaka-aineiden tuottajien kanssa Ranskassa ja Italiassa takaa tasaisen korkean laadun ja hyvän maun.
)