Ofyr

Ofyr

Ofyr

Ulkona - ympäri vuoden - yksityinen ja ammattilaisille

OFYR on suunniteltu yhteisöllisiin hetkiin. Konsepti esiteltiin ensimmäisen kerran Alankomaissa vuonna 2015 ja sitä myydään nyt yli 80 maassa. OFYR:n luomisen alkuperäinen ajatus syntyi perustajan halusta muuttaa ulkona ruoanlaitto yksinäisestä aktiviteetista yhteiseksi. Yksinkertaisuus, monipuolisuus ja muotoilu luovat yhdessä täysin uuden tavan ruoanlaittoon ja yhdessäoloon ulkona. OFYR:n monipuolisuus näkyy kaikissa eri valmistustavoissa. Kaikenlaista, tuoretta taimenta grillaten tai itse tehtyjä hampurilaisia paistaen paistolevyllä, risottoa wokaten, kokonaisena grillaten tai glögiä lämmittäen talvella. OFYR sopii joka paikkaan ja toimii koko vuoden kokoontumispisteenä. OFYR:stä pitävät eivät vain yksityishenkilöt - ravintolat, hotellit ja konferenssikeskukset käyttävät OFYR:ää tunnelman kohottamiseen, vieraiden lähelle pääsemiseen ja ainutlaatuisen ruokakokemuksen tarjoamiseen. Kokit rakastavat sen monipuolisuutta, ja se toimii yhtä hyvin pienissä intiimeissä tapahtumissa kuin suurilla festivaaleilla ja muissa tilaisuuksissa.

Ofyr