Klassisesta ja kestävästä valuraudasta tehdyt padat säilyttävät lämmön ainutlaatuisella tavalla, ja ne myös jakelevat lämmön tasaisesti. Suuri valurautapata on eräs parhaimmista tavoista keittää ruokaa pitkään, ja se säilyttää lämmön mahtavan hyvin. Suosittelemme emaloitua pataa tai puhtaasta raudasta tehtyä, koska ne takaavat ihanteellisen kestävyyden. Emali tekee puhdistamisesta helppoa ja yksinkertaista samalla kun ruoka-aineiden maku poistuu padasta. Valurautatuotteiden puhdistamiseen suositellaan lämmintä vettä ja tiskiharjaa – vältä pesuaineita ja tiskikonetta. Valurautapadat toimivat kaikilla lämmönlähteillä, mutta ne ovat erityisen ihanteellisia induktiolämmöllä, koska ne jakelevat lämmön täydellisen hyvin.
Valurautapadat ovat täydellisiä pitkään kiehutettaville ruokalajeille, koska ne säilyttävät sekä lämmön että ruokien hyvän maun ja tuoksun hyvin. Emaloitu valurauta varmistaa terveellisen ruoanlaiton ilman minkäänlaisia ei-toivottuja metalleja. Löydä seuraava valurautapatasi KitchenOnelta – meillä on Pohjolan suurin valikoima. Edustamme tunnettuja merkkejä kuten Staub, Le Creuset ja Skeppshult.