Aamiainen ja lounas välissä oleva ateria on ehdottomasti suunniteltu hetkeä varten, joka on täynnä luksusta ja nautintoa. Kutsumme sitä brunssiksi.
Tietysti tarjottava on kaikkein tärkeintä, mutta myös se, miten se tehdään. Varmista, että valmistelet mahdollisimman paljon, jotta voit istua ja nauttia yhdessä vieraidesi kanssa.
Suunnittele sisältö, laadi reseptit ja tee ostokset hyvissä ajoin ennen kutsuja. Katso pöytä, koristele mielellään tuoreilla kukilla ja aseta esille se, mikä ei tarvitse olla kylmässä. Aseta myös esille kauniita puuleikkuulautoja yhdessä veitsien kanssa, jotta vihannekset, hedelmät ja leipä voidaan helposti leikata pöydässä.
Helpota sekoittamalla mahdollinen pannukakkutaikina etukäteen, anna sen seistä ja turvota ja paista vasta kun vieraat ovat saapuneet. Sekoita smoothie tunti etukäteen ja anna sen olla kannussa. Lisää jäitä ja sekoita tasaiseksi, kun on aika kaataa, niin kaikille saadaan hyvin viilennetty smoothie.
Aseta leivänpaahdin pöydälle, jotta voit helposti säätää halutun paahtotason ja tarjoilla nopeasti. Keitä kahvi suoraan termospulloon, jotta kaikki voivat istua alas ja täyttää mukinsa rauhassa.
Täydellisen kuohkean kahviskumin saavuttamiseksi maitovaahdotin on ehdoton luksus. Aseta se pöydälle ja anna vieraiden valita suosikkimaitodrinkkinsä. Muista myös laittaa esille muutama pala hienoa suklaata niille, jotka haluavat valmistaa ylellistä kuumaa suklaata suoraan vaahdottimessa!
Mukavaa brunssia!