Wokkipannu on mahtava keittiöväline. Niitä on monen kokoisia, ja kaikki ovat ihanteellisia tiettyyn käyttöön. Wokkipannu yhdistetään yleensä aasialaisiin ruokiin, ja niitä onkin helppo wokata. Wokkipannu on hyvä sijoitus, jos haluat ruokiisi enemmän vihanneksia, mutta et halua aina keittää niitä. Wokkipannun toinen etu on se, että se tekee paljon saamisen vähästä helpoksi.
Pannun muodon ansiosta käytät vähemmän rasvaa. Vaikka pohjalla vaikuttaisikin olevan paljon rasvaa, käytät vähemmän rasvaa kuin tasapohjaisella pannulla. Ruuan valmistus wokkipannulla käy suhteellisen nopeasti. Yleensä sillä tehdään runsaasti vihanneksia sisältäviä ruokia, ja mitä ohuemmiksi ne leikkaat, sitä nopeammin ne valmistuvat. Wokkipannun toinen suuri vahvuus on sen pyöreys ja korkeat laidat, joiden ansioista ruoan kääntely ja sekoittelu sujuvat helposti ilman, että ruokaa roiskuisi liedelle.