Paistinpannut ovat arjen sankareita, jotka auttavat meitä onnistumaan keittiössä. Kannatamme niiden hyvää hoitoa, jotta ne kestäisivät pitkään mutta myös jotta lopputulos olisi parempi.
Tervetuloa veitsien maailmaan! Meille KitchenOnella on tärkeää, että voimme tarjota laajan valikoiman veitsiä. Tämä postaus on sinulle, joka haluat oppia lisää erilaisista veitsityypeistä, ja sinulle, joka haluat selvittää, mikä veitsi sopii omiin tarpeisiisi. Lukuiloa!
Mitkä keittiöveitset ovat olleet testivoittajia vuosien varrella? Tässä on kooste siitä, mitkä veitset ovat voittaneet ja edelleen voittavat palkintoja. Lue ja löydä suosikkisi.
Suhtaudumme keittiöveitsiimme intohimoisesti. Veitsikoulussa perehdytään kiinnostaviin kysymyksiin, kuten mitä eroa on eurooppalaisella ja japanilaisella veitsellä, onko teräskerrosten määrällä merkitystä veitsen suorituskyvylle ja mitä tarkoitetaan damaskoinnilla. Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen veitsikoulussa. Lähde mukaan!
Haluamme auttaa sinua pitämään huolta suosikkiveitsistäsi niin että ne kestävät sukupolvelta toiselle. Tänne olemme koonneet parhaat vinkkimme veitsien hoitoon. Aloitetaan!
Keittiön kenties tärkeimmän työvälineen käsitteet on hyvä tuntea. Opi lisää veitsen eri osista ja perehdy teknisiin termeihin, jotka vain ammattilaiset osaavat. Tee vaikutus keittiössä syvällisellä veitsitiedolla. Lue lisää täältä!